Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ale

Är du i behov av en rörmokare i Ale? Då kan du sluta leta. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Ale och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Partille

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ale. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ale finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ale som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ale

K-B Rör AB

Lunnavägen 6, Alafors

0303 - 742020

Ändra uppgifter

Pollex AB

Industrivägen 1, Nol

0303 - 332430

Ändra uppgifter

Värme & Sanitet i Älvängen AB

Ställverksv 7, Älvängen

0303 - 749010

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Ale kommun i Västra Götaland har ca 27000 invånare och består av åtta tätorter totalt. Ale har gamla anor då man hittat hällristningar daterade långt bak i tiden. Ale består av ett kuperat landskap längs Göta älv och industrin består mest av mindre verkstads- och elektronikföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av avstängningsventil för tappvarmvatten och cirkulationsvärme. Behöver köpas in. Byte av blandare och handfat (finns hos kund).

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en läcka i vår uppvärmnings system. Den ligger där vattnet leds in till cirkulations pumpen.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Blandaren i duschen/badkaret är trasig. Det går inte längre att stänga av vattnet när man trycket ner blandarens handtag, så vattnet går med full fart. Vattnet är nu avstängt i badrummet, så läget är under kontroll.

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör till toalett, dusch, handfat och kök. det är framdraget in i huset. köket och badrum ligger vägg i vägg

  Herrljunga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska renovera köket v. 45, ska installera ny diskho/kran samt ha in ny diskmaskin

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avlopp och dåligt vattentryck

  Mark
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten kranen är sönder och behöver bytas. Kran har köpts.

  Partille

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan