Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Älvdalen

Alla dina vvs-problem kan du lägga i våra händer. Vi hjälper dig att hitta en rörmokare i Älvdalen. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Det är gratis att lägga in en förfrågan och det är inte heller något bindande. Du väljer själv om du vill anlita någon av företagen som kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Gagnef

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Avesta

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Älvdalen. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Älvdalen finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Älvdalen som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Älvdalen

Vattenhuset i Älvdalen AB

Box 964 Borlänge

0251 - 12025

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB, Loka Rör

Industrigatan 4 Älvdalen

0251 - 41475

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Älvdalen är en kommun som nästan ligger precis mitt i Sverige i Dalarna. Det bor totalt ca 7200 invånare i kommunen och förutom Älvdalen ingår även Särna och Idre. Terrängen består av både fjäll, skog och myrmarker. Inom näringslivet dominerar turism och industriföretag av olika slag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta ut min köksblandare, läcker som bara den när man ska använda vattnet. Är även en spricka i godset därav jag köpt en ny blandare, så inget packningsbyte behövs! NY Köksblandare finns, FM Mattsson 9000E med diskmaskinsavstängning.

  Gagnef
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med toan och diskmaskinen. På toaletten behöver jag hjälp med att det låter väldigt mycket och lång tid efter jag spolat samt att den står och låter hela tiden. Med diskmaskinen behöver jag hjälp med en dragavlastare på avloppsslangen.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av varmvattenberedare, nuvarande beredare Nibe Compact 300, jag vill ha en likadan beredare,

  Avesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage i badrummet. Ett rör som går från toaletten till väggen.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Borttagning av ett element i hallen

  Hedemora
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Indragning genom golvbjälklag från krypgrund och påkoppling efter vattenmätare. Samt dragning i andra ändan av vatten och avlopp till toa dusch och handfat i våtutrymmen där det är indraget rören i "rummet".

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi behöver få en elkabel installerad i vattenledningen för att undvika att det fryser. Kabeln bör vara ca 5 meter.

  Orsa

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan