Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Älvdalen

Alla dina vvs-problem kan du lägga i våra händer. Vi hjälper dig att hitta en rörmokare i Älvdalen. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Det är gratis att lägga in en förfrågan och det är inte heller något bindande. Du väljer själv om du vill anlita någon av företagen som kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Ludvika

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

VVS-arbeten / Rördragning

Borlänge

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Älvdalen. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Älvdalen finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Älvdalen som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Älvdalen

Vattenhuset i Älvdalen AB

Box 964 Borlänge

0251 - 12025

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB, Loka Rör

Industrigatan 4 Älvdalen

0251 - 41475

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Älvdalen är en kommun som nästan ligger precis mitt i Sverige i Dalarna. Det bor totalt ca 7200 invånare i kommunen och förutom Älvdalen ingår även Särna och Idre. Terrängen består av både fjäll, skog och myrmarker. Inom näringslivet dominerar turism och industriföretag av olika slag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenläcka i vägg mellan pannrum och tvättstuga.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har rör dragna mellan en gammal vedpanna och nya bergvärmepumpen. Kopplades ihop för att kunna använda panna när de krisar men vill bort med de så jag kan kapa sönder pannan och använda rummet till annat. /louise

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Problem med att anslutning mellan betongavloppsrör och rör till köksavlopp rasat sönder. Ny anslutning från betongrör och köksavlopp måste åtgärdas. Avloppen ca 70 cm i mark.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha hjälp med att byta ut blandaren i badrummet där man duschar, byta ut hela det med duschslang och själva blandaren då. Den sitter löst.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en vattenkran utomhus

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i lägenhet. Behöver hjälp att byta blandare i köket som ska ha en avstängning för diskmaskin. Vill ha hjälp snarast, helst imorgon fredag.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver sätta in en mätarkonsoll för byte av vattenmätare

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan