Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Älvkarleby

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Älvkarleby, då behöver du inte leta mer. Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Heby

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Älvkarleby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Älvkarleby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Älvkarleby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Älvkarleby kommun

Kommuninformation

Älvkarleby är en kustkommun belägen i Uppland med ca 9000 invånare. Terrängen består till stor del av tallskog och korsas även av Dalälven. Den största arbetsgivaren är kommunen själv men förutom det finns både Stora Enso och Vattenfall i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ledning och en kran på utsida av hus för bevattning m. m

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar kontrollera vår pump om man kan höja trycket till duschen

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vår tvättmaskin gick plötsligt sönder (onsdag) och med två småbarn vill vi gärna ha detta fixat inom ett par dagar. Vi tänkte köpa en tvättmaskin imorgon, och skulle vilja ha hjälp med att:

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har köpt en ny kombinerad dusch/bad blandare som vi behöver hjälp att installera.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en vattenutkastare ute på husfasaden

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag behöver dra nya rör till köket, badrum och i källaren. Villan är från 60-talet och många utav rören är gamla och behöver göra om. Har värmepump som är dragen till ena huset och vill göra om på den gamla huset.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av plaströr under vasken i köket och i tvättstugan.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan