Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ånge

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Ånge? Lugn, vi hjälper dig. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Vatten / Avlopp

Sundsvall

Vatten / Avlopp

Sundsvall

VVS-arbeten / Rördragning

Timrå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ånge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ånge finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ånge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ånge

Anders Almgren VVS AB

Stationsgatan 6, Fränsta

0691 - 30092

Ändra uppgifter

Söderman Rör AB

Borrbodsv 26, Ljungaverk

0691 - 32122

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Ånge kommun

Kommuninformation

Ånge kommun ligger i Medelpad och har mätts fram som den kommun som är Sveriges geografiska mittpunkt. Det bor ca 10300 invånare där och i kommunen passerar Ljungan. Näringslivet består till största delen av tjänstenäringen men även tågrelaterad verksamhet genom SJ och Banverket.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Byte av av blandare i köket. Behöver vara gjort inom 2 veckor.

  Sundsvall
 • Vatten / Avlopp

  Ersätta befintliga vattenrör i ett badrum samt byte blandare.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att instalera en ny toastol

  Timrå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Knappen till spolning på toastolen trasig går att spola när jag har tagit bort locket. Kanske behöver jag en ny toastol.

  Timrå
 • Vatten / Avlopp

  Fel i avloppet gör att när jag spolar på övervåningen kommer vatten och bajs i köket och botten våning

  Kramfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Borttag och installation av två kompletta tvättställ och två toaletter.

  Sundsvall
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skador efter 4 dagars elavbrott . Kopparrör mellan pump och varmvattenberedare behöver bytas ut samt blandare i kök (med bänkdiskmaskinskoppling) ,i toalett och dusch.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan