Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Ängelholm

Är du i behov av en rörmokare i Ängelholm? Då kan du sluta leta. Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Helsingborg

VVS-arbeten / Rördragning

Hässleholm

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Ängelholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ängelholm finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Ängelholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Ängelholm

Bergströms Rör i Ängelholm AB

Verkstadsg 8, Ängelholm

0431 - 10480

Ändra uppgifter

Bravida Prenad AB

Hammargatan 8, Ängelholm

0431 - 417220

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Ängelholm kommun är belägen i Skånes nordvästra del och har ca 38800 invånare. Ängelholm kommun som bildades 1971 är placerad mellan skäldervikens kust och Hallandsåsen och terängen bstår till stor del av slättlandskap. Inom näringslivet dominerar tjänste- och serviceföretag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min relativt nya torktumlare läcker vatten under kondensorn, alltså under maskinen. Står monterad ovanpå en tvättmaskin.

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett problem med toaletten eftersom när jag spolar på toaletten rinner det inte vattnet. Jag har använt olika produkter för att avblockera toaletten men jag lyckades inte. Jag behöver resning/spolning tror jag.

  Hässleholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparasjon av en rør som er koblet til toiletet og som er ikke tett lenger og lekker.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Handtaget på kranen i köket har lossnat. Det verkar som att något inuti den gått sönder, då den inte går att sätta fast igen. Hade behövt hjälp med att laga den snabbt och billigt!

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Lagning av utkastare som läcker och mindre ombyggnad av VSS i källare.

  Kävlinge
 • Värmepumpar

  Värmepumpen startar inte.

  Svedala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver tryck vatten för rensa avloppsrör.

  Helsingborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan