Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Åre

Sluta jaga rörmokare i Åre, låt dom jaga dig istället. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Värmepumpar

Strömsund

VVS-arbeten / Rördragning

Åre

VVS-arbeten / Rördragning

Åre

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Åre. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Åre finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Åre som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Åre

Energihuset i Åre AB

Jemtgården 503, Åre

0647 - 665354

Ändra uppgifter

Gärdsta Rör AB

Gärdsta 302, Hallen

0643 - 20235

Ändra uppgifter

M Carlzén Rör & Bygg AB

Ängarna 300, Åre

0647 - 53850

Ändra uppgifter

Sagen Rör & Fastighetsservice

Vålådalsvägen 51, Undersåker

0647 - 30340

Ändra uppgifter

Åre Vatten & Värme

Såå 243, Åre

0647 - 32027

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Åre kommun

Kommuninformation

Åre kommun ligger i Jämtland och är mest känt för sin skidanläggning som klassas som den bästa och största i Sverige. Det bor ca 10200 invånare i Åre och terrängen består av fantastisk fjällnatur och vidsträckta skogsområden. Näringslivet består till mycket stor del av turismen.

Senaste förfrågningar

 • Värmepumpar

  Nyinstallation av bergvärme.

  Strömsund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett rinner hela . Muffen håller ej tätt.

  Åre
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vår toalett har spolningsfunktionen slutat att fungera. Det är locket uppe på toaletten som har gått sönder. Det går att spola om man trycker ner pinnen.

  Åre
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Omdragning värme och vatten, kök.

  Åre
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Behöver hjälp med en droppande Garda FM Mattsson badkarsblandare. Har reservdelen FMM Keramiskt kranöverdel RSK 8586325 som jag förstår behöver bytas och behöver hjälp med själva bytet.

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ev ha en kran installerad på vattenrör i badrum för at tunna koppla på en tvättmaskin

  Östersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bor i Östersund har ett badrum som har utanpåliggande vattentät till dusch och skulle vilka ha installerat en kran på detta rör för tvättmaskin Vad kostar detta ungefär?

  Östersund

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan