Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Arvidsjaur

Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Fastighetsskötsel

Luleå

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Arvidsjaur. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Arvidsjaur finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Arvidsjaur som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Arvidsjaur

Inlandsrör AB

Skomakareg 22 Arvidsjaur

0960 - 10147

Ändra uppgifter

TTV Värmeteknik AB

Storgatan 87 Arvidsjaur

0960 - 57480

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

"Arvidsjaur kommun ligger i Lappland och har ca 6600 invånare. Näringslivet domineras av skogsbruk och träindustri. Vid tätorten ligger också sjön med samma namn. Arvidsjaur är samiska och betyder ""Den givmilda sjön""."

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Avloppet mellan köket och badrummet funkar ej, när jag diskar i köket så kommer maten upp i badrummet

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenskada med sprucken rör under brun i gyllestuga,

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1. Nedmontering av gammalt handfat och rör och uppmmontering av nytt handfat 2. Nedmontering av gammalt handfat som redan är urkopplad.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp att installera ny pump i en äldre avfallsbrunn. Pumpen används för att pumpa vidare allt avfall från köksavloppet, dusch och handfat men även grått avfall till en miljövänlig nyare brunn med dräneringsfunktion. Den äldre brunnen kommer att tömmas under dagen 220912 eftersom avfallet stannat upp där när pumpen inte fungerat.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar få termostatreglagen bytta/servade på elementen. Den saken man skruvar på för att reglera värmen, vet inte vad den heter :) Vattenburen värme, ca 18 st element. Olika storlekar.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ta bort luft från värmesystemet. Den vanliga öppningen av kranen på batteriet hjälper inte.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min köksblandare har plötsligt slutat fungera. Jag kan helt enkelt inte få vattnet att rinna. Jag ska renovera köket inom nåt år, men inte nu, så jag skulle vilja ha en ny blandare så billigt som möjligt.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan