Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Askersund

Är det panik och du måste söka efter en rörmokare i Askersund? Vi hjälper dig. Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Lindesberg

Relining / Stamspolning

Lindesberg

Relining / Stamspolning

Örebro

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Askersund. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Askersund finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Askersund som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Askersund

Hammar VVS-Teknik

Askersundsby, Askersund

0583 - 12400

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Askersund kommun har ca 11000 invånare och ligger i både Närke och Östergötland. Kommunen har en utpräglad brukstradition som tyvärr har minskat med åren.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bubblande pratande stopp titt som tätt 1 kök 1 litet badrum 1 källare Bott i 3 år, vet inget från förr Tänkt byta avloppet (dyrt?) Men ska bygga attefall först Gjutjärn o max 10 m till brunn Fellingsbro Oppboga

  Lindesberg
 • Relining / Stamspolning

  1 kök 1 litet badrum o källare Bubblar pratar och blir stopp titt som tätt. Tänkt byta avloppet m inte nu. Tänker bygga attefall m känner att spolning är dags.

  Lindesberg
 • Relining / Stamspolning

  Stopp i källaren vid avloppet som är samman kopplat med köket.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag har en koppling till en vattenbehållare till en toalett som läcker vatten. Jag har den avstängd nu så det inte ska läcka.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver nån som är duktig på vattenburen golvvärme. Installerade bergvärme för några år sedan och ersatte då de flesta radiatorerna med vattenburen golvvärme. Arbetet utfördes i omgångar under en längre tid med dålig planering vilket ledde till att det blev 3 olika shuntar med varsin cirkulationspump (2 st thermotec och 1 st LK system) Då det inte bodde någon i huset på ett par år, särskilt inte vintertid, och det dessutom var flera rörmokare inblandade och jag inte vet vem som gjort vad har det aldrig blivit av att jag reklamerat arbetet.

  Lindesberg
 • Vatten / Avlopp

  Ansluta tvättmaskin till vattenledning

  Lindesberg
 • Fastighetsförvaltning

  Installera en handdusch i mitt badrum.

  Lindesberg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan