Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Åstorp

Söker du rörmokare i Åstorp? Då har du kommit helt rätt! Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Skurup

VVS-arbeten / Rördragning

Skurup

VVS-arbeten / Rördragning

Helsingborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Åstorp. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Åstorp finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Åstorp som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Åstorp

Beckers Rör AB

Änggatan 9, Åstorp

070 - 5587764

Ändra uppgifter

NyRör AB

Västergatan 3, Kvidinge

-

Ändra uppgifter

Sjöberghs i Sverige AB

Fabriksgatan 30, Åstorp

042 - 66770

Ändra uppgifter

Åstorps Rör AB

JI-Te gatan 6, Åstorp

042 - 54185

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Åstorp kommun ligger i nordvästra Skåne i Öresundregionen och har ca 14500 invånare. Terrängen består av slätter, gran och bokskog. Handeln har en betydande roll i Åstorps näringsliv, i övrigt är det ganska väl differentierat.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver snabb hjälp med installation av ny toalett. Den gamla fungerar ej! ! 3 veckors lidande!

  Skurup
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toaletten måste bytas ut. Vi har en ny, men behöver hjälp. Har inte kunnat spola normalt på 2 veckor!

  Skurup
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasigt rör i garage till värme element Lagning erfordras. Brådis! Mvh Riger

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hjälp med diverse mindre VVS jobb:1. Installation IFÖ toalett + ny skulventil med vred för tillförsel av vatten till toaletten (toalett redan införskaffad) 2.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  En läckande vattenkran i köket

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vägghäng toalett som rinner, både i toalettstolen och i väggen.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Under diskbänken så har jag en soppåse. En råttjävel har lyckats ta sig genom avloppet. Önskar att någon ser till att inga råttor kan ta sig igenom avloppet.

  Kristianstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan