Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Avesta

Sluta jaga rörmokare i Avesta, låt dom jaga dig istället. Rörmokare.se förmedlar enkelt kontakten mellan dig som beställare och vvsföretaget. Det är gratis att lägga in en förfrågan och det är inte heller något bindande. Du väljer själv om du vill anlita någon av företagen som kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

Fastighetsskötsel

Falun

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Avesta. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Avesta finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Avesta som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Avesta

Engstedt Rör AB

Västmannagatan 11 Krylbo

0226 - 61600

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Avesta kommun ligger i Dalarna och har ca 22000 invånare. Kommunen har en lång industritradition grundad bland annat på rika malm- och skogstillgångar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Falu Energi ska byta vattenmätare i min villa på Hagvägen 5 i Sundborn. Vid besiktning har Falu Energi konstaterat att " konsoll saknas för säkert montage av vattenmätare". Jag uppmanas att snarast kontakta behörig rörfirma för åtgärd.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har 6 elementar som behöver termostater

  Falun
 • Fastighetsskötsel

  Tacksam för montering av konsoll för säkert montage av vattenmätare. Vattenmätaren ska nämligen bytas av Falu energi o vatten

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av en bidé-toasits till kallvattenkranen. Vattenledningen går utanpåliggande, precis intill toaletten. Bidésitsen är redan inköpt.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenkran i kök. Den läcker i kran till diskmaskin. Är inte akut, men tacksam få det fixat.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag behöver hjälp med att byta ut och installera saker i ett badrum. Installation av badkar, byte av toalett, byte sink och byte av spegelmöbel ovanför sink.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenledningar in i huset har frysigt,

  Borlänge

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan