Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Båstad

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Båstad? Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Båstad och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Kävlinge

Värmepumpar

Svedala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Båstad. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Båstad finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Båstad som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Båstad

Båstad Rör AB

Åhusv 42, Båstad

0431 - 70300

Ändra uppgifter

Förslöv Rör AB

Vantingevägen 200, Förslöv

0431 - 450710

Ändra uppgifter

Hallavara Smidesverkstad AB

Hallavara 7675, Båstad

0431 - 365142

Ändra uppgifter

NVS Installation AB, Bjäre Rör

Grusåsvägen 4A, Grevie

010 - 4752230

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Båstad kommun har ca 14000 invånare. Kommunen har ett brett näringsliv med industri, handel och turism, men även jordbruk. Båstad kommun är också en stor arbetsgivare i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Handtaget på kranen i köket har lossnat. Det verkar som att något inuti den gått sönder, då den inte går att sätta fast igen. Hade behövt hjälp med att laga den snabbt och billigt!

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Lagning av utkastare som läcker och mindre ombyggnad av VSS i källare.

  Kävlinge
 • Värmepumpar

  Värmepumpen startar inte.

  Svedala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver tryck vatten för rensa avloppsrör.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Jag har rengjort under mitt handfat men nu när jag satt tillbaka det är det läcker det väldigt mycket, känns som kanske något gått sönder för förstår inte hur det ska kunna var a tätt.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flyttning av två värmerör, circa 2m längd, och lägga ny rör till handdukstork och en till element i hallen bredvid. Har rivit en vägg för att förstora badrummet på första våningen i ett 70 villa med trebjälklag och fjärrvärme. Nu sitter två rör kvar circa 10 cm över golvet av den nytänkt badrum.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det luktar väldigt äckligt under vasken. Det glappar mellan röret som går ner i avloppet och "förhållaren" som sitter utanpå, vilket kan vara en anledning.

  Lund

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan