Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Bengtsfors

Letar du efter rörmokare i Bengtsfors? Då är du på helt rätt ställe! Det fungerar så att du fyller i en förfrågan och vi passerar den vidare till olika VVS-firmor. Dessa företag tar sedan kontakt med dig via telefon eller epost. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Vatten / Avlopp

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Mellerud

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Bengtsfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bengtsfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Bengtsfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Bengtsfors kommun är en av fem kommuner i Dalsland och har ca 10000 invånare. Kommunen är mest känd för sina natursköna omgivningar och Dalslands kanal som rinner genom flera orter i kommunen. Skogs- och pappersindustrin är dominerande i närlingslivet.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Jag behöver justera och rensa rör vid handfat och möjlig toalett.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av ny tvättmaskin.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta vattenburet element plus kolla rör mellan elementen i huset

  Mellerud
 • Vatten / Avlopp

  Vi har ett droppande kran i badrummet. Hur hårt man än vrider kranen så droppar den. Har gjort länge men min man är osäker m man kan byta packningen?

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har renoverat köket behöver ny rördragning till diskhon 1. 5m frän väggen ny dragning i bänkskåp

  Borås
 • Vatten / Avlopp

  Vi har en sommarstuga i Bräcke på Orust och har börjat bygga ett attefallshus på tomten. Nu är planen att en grävfirma ska gräva ner vatten och avloppsrör, från det stora huset till attefallshuset. Men vi behöver en rörmokare som ansluter vattenledningen inne i stora huset, och drar in rör från kanten på attefallshuset upp i själva huset.

  Orust
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar offert på följande:Installation av en mindre varmvatten beredare i liten stuga på 18 kvm (varmvattnet ska går till både badrum och kök). Och dra om inkommande vatten, samt flytta avlopp.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan