Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Bjurholm

Varför lägga mer energi i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Bjurholm. Rörmokare.se förmedlar enkelt kontakten mellan dig som beställare och vvsföretaget. Vad tjänar du genom att använda vår tjänst då? Jo du sparar förhoppningsvis pengar men framför allt tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Skellefteå

VVS-arbeten / Rördragning

Nordmaling

VVS-arbeten / Rördragning

Malå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Bjurholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bjurholm finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Bjurholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Bjurholm kommun i Umeåregionen är Sveriges minsta kommun med sina 2500 invånare. Jord- och skogsbruk räknas som stommen i näringslivet men det finns även små tillverkande företag och annan industri. Terrängen består av skog, älvar och dalgångar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ny diskmaskin med rätt installationskrav gällande läckage

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett gammalt badrum som måste uppföljas till standardnormerna. Förmodligen måste alla rör bytas och nya hål i vägg och golv.

  Nordmaling
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksblandare i kök. Akut!

  Malå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkommande vatten samt vattenmätare finns nu i ett litet "hus" på utsidan av vår sommarstuga. Nu vill vi flytta utrustningen in i stugan. Direkt på andra sidan väggen så att säga.

  Robertsfors
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rördragmning från inkommande vatten i ett badrum. Vvberedare. Dusch.

  Nordmaling
 • Badrumsrenovering

  Det finns ett nyinstallerat vattenlås Purus Ran under ett badkar. Avloppsrören från badkaret, i olika plastsektioner, är däremot gamla, otäta, smutsiga och måste bytas. Nya rör ska anpassas till Purus Ran RSK 711 80 82 från AB Sjöbo bruk.

  Skellefteå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte till ny varmvattenberedare och installation av tvättmaskin i sommarstuga (Fårskäret) samt översyn av befintliga rördragningar (vita pvc rör).

  Nordmaling

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan