Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Bjuv

Sluta jaga rörmokare i Bjuv, låt dom jaga dig istället. Snabbt och lätt hittar vi rörmokare som finns i din närhet och dina VVS-problem kan avhjälpas snabbt. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Vellinge

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Bjuv. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bjuv finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Bjuv som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Bjuv

AB Olstorps Rör och Smide

Rosentorpsvägen 3, Bjuv

042 - 70442

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Bjuv kommun ligger i Skåne och har ca 14300 invånare. I söder finns det backlandskap med mjukt formade kullar och i norr ett slättlandskap. Industrin omfattar bl.a. tillverkning av livsmedel och isoleringsmaterial.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Radoators in the bedroom are making a humming sound. It's not laud but at night when everything goes silent, it's very noticeable.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har två utkastare som läcker

  Vellinge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Laga/byt ut huvudkranen. Den håller inte helt tätt utan även i avstängt läge så sipprar det igenom lite vatten

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta rör under vasken i badrummet

  Landskrona
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av tvättställ i WC rum. Behöver snabb hjälp! Har ingen kulventil till rören men stängt av vattnet!

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rorläggning och avloppsrör från tvättmaskin till dusch. Rörledningar och kopplingar till dusch wc och vask

  Ängelholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Min toalett rinner, skulle behöva hjälp att fixa det. Mitt handfat på toaletten får med jämna mellanrum mer eller mindre stopp, skulle vilja ha hjälp med att fixa det på samma gång.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan