Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Bjuv

Sluta jaga rörmokare i Bjuv, låt dom jaga dig istället. Snabbt och lätt hittar vi rörmokare som finns i din närhet och dina VVS-problem kan avhjälpas snabbt. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Vatten / Avlopp

Lomma

VVS-arbeten / Rördragning

Lund

VVS-arbeten / Rördragning

Trelleborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Bjuv. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bjuv finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Bjuv som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Bjuv

AB Olstorps Rör och Smide

Rosentorpsvägen 3, Bjuv

042 - 70442

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Bjuv kommun ligger i Skåne och har ca 14300 invånare. I söder finns det backlandskap med mjukt formade kullar och i norr ett slättlandskap. Industrin omfattar bl.a. tillverkning av livsmedel och isoleringsmaterial.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Vår vattenutkastare läcker, går inte att stänga av helt. Förmodligen för att den dragits åt får hårt. Behöver hjälp med att byta/laga den.

  Lomma
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i toalett pga för mycket toalettpapper. Obs enbart papper(! ) ingen avföring.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rörbyte krävs omgående Dåligt tryck på varmvatten Centralt i Trelleborg

  Trelleborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av tvättmaskin i badrum. Hyresrätt. Dra el och rör.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Införskaffning och byte av blandare i mitt kök.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschset inkl blandare. Jag har beställt nytt duschset+blandare så behöver hjälp med nedmontering av den gamla och uppmontering av den nya. Den nya jag har köpt heter Tapwell Takduschset TVM7200 160 cc krom.

  Lund
 • Vatten / Avlopp

  We are moving and need a certified plumber to remove the washing machine from the water connection on Dec 14-15.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan