Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Boden

Sluta jaga rörmokare i Boden, låt dom jaga dig istället. Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Kiruna

VVS-arbeten / Rördragning

Luleå

Golvvärme

Luleå

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Boden. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Boden finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Boden som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Boden

Bengt Johanssons Rör AB

Hökgatan 1 A, Boden

0921 - 55430

Ändra uppgifter

Boden-Rör Torgny Berglund AB

Tvärg 2, Boden

0921 - 55525

Ändra uppgifter

Bodens vvs-service&rör

Edeforsvägen 38, Harads

070-6526306 /092

Ändra uppgifter

Bröderna Sundqvist Rör AB

Brog 27, Boden

0921 - 15730

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Boden kommun har ca 27000 invånare och ligger i Norrbotten. I Boden arbetar 8 av 10 personer inom tjänsteproducerande företag. Orsaken är att en hög andel är sysselsatta inom offentlig förvaltning. Merparten av landytan består av skog.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Nu kram till köket samt byte av den

  Kiruna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en vattenburen handduksvärmare från FM Mattson. Den sitter med en regleringsventil och en returventil. Problemet är att den inte värmer längre.

  Luleå
 • Golvvärme

  Element som inte blir varma. Lite jobb i pannrummet

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Demontera ett element i badrummet. Vi kommer att lägga golvvärme istället

  Älvsbyn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppling av rör till duschblandaren ca 3 m, och koppla in buschblandarn.

  Kiruna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har flera rör som är gamla och slitna varav ett droppar, men inte mycket. Rören är från 1969 antagligen. Skulle vilja byta ut en del eller alla rören i utrymmet.

  Luleå
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av nya vattenrör i tvättstuga. De gamla rören för varm- och kallvatten behöver kopplas bort och nya behöver installeras. Längden på rören kommer att bli ungefär 4-5 meter vardera och installeras utanpåliggande på vägg och i tak som består av betong/lättbetong.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan