Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Borås

Letar du efter en duktig rörmokare i Borås? Då har du hittat rätt sajt. Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Det är gratis att lägga in en förfrågan och det är inte heller något bindande. Du väljer själv om du vill anlita någon av företagen som kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i September 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Borås. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Borås finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Borås som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Borås

AB Borås RörinstallationerI

Kråkeredsvägen 109, Borås

033 - 414161

Ändra uppgifter

AB Brämhults Värmeteknik

Kilsundsg 12, Borås

033 - 412680

Ändra uppgifter

Bergdalens Rör och Värmeservice AB

Högbergatan 18, Borås

033 - 298260

Ändra uppgifter

Borås Rör och Sanitet AB

Sundshultsvägen 2, Sandhult

033 - 101690

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Ålandsgatan 13, Mölndal

031 - 7095100

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi håller på att renovera en 70 år gammal lägenhet i Kvillebäcken och vill att någon tar en titt på rören i köket. Vi har rivit ut det gamla köket och vill veta om vi behöver fixas något innan vi installerar det nya. Behöver hjälp att snart som möjligt!

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta köksblandare. Stopp i avlopp, det läcker under diskhon.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har diskmaskin installerad i lägenheten men saknar avstängning för vatten. För att stänga av vattnet till kranen så måste det göras i huvudcentralen som går till alla lägenheter. Skulle vilja lägga om och installera avstängning i lägenheten till diskmaskinen enbart.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp att hänga upp och ansluta en vattenansluten handdukstork på badrum.

  Skövde
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver få hjälp att:1. Koppla bort en vattenrenare under diskbänk i en lägenhet (Lerum).

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera 2 st takdushar

  Härryda
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag skulle behöva en ny kallvattenhydrofor ( tror jag det heter) Den befintliga jag har nu är på 160 liter med en motor bredvid. Själva tunnan läcker från ett rör baktill och trycket är dåligt och får fyllas med jämna mellanrum. Nu vet jag inte om jag vågar fylla luft i den på grund av läckan.

  Ale

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan