Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Borlänge

Varför lägga mer energi i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Borlänge. Vi matchar din förfrågan mot lokala vvsfirmor som har möjlighet att lämna offert på jobbet du vill ha utfört. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Mora

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Borlänge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Borlänge finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Borlänge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Borlänge

Bravida Sverige AB, div Nord

Byggmästargatan 4, Borlänge

0243 - 88830

Ändra uppgifter

Contub AB

Mästargatan 7 B, Borlänge

0243 - 92190

Ändra uppgifter

E Thenanders Rör AB

Gamla Tunavägen 38, Borlänge

0243 - 211690

Ändra uppgifter

Tunabygdens VVS-Installatör AB

Hantverkarg 4, Borlänge

0243 - 211925

Ändra uppgifter

Vattenhuset i Borlänge AB

Byggmästaregatan 5, Borlänge

0243 - 226060

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Borlänge i Dalarna har ca 48000 invånare och är en gammal industristad. Industrijobben har dock minskat och nu profileras staden som ett transport- och handelscentrum.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en ny diskmaskin och en ny blandare vid diskhon

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätta in en köksblandare

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill att installera diskmaskin i mitt kök, problemet att längden just nu är 68 och osäkert om finns ett maskin som passar, behöver att ni kunna kolla på det och gör ett offer, om det är ett bra pris vill jag gärna att fixa det direkt , har flera saker att fixa hemma .

  Mora
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera ny dusch samt ev hjälp med att lufta golvärmesystem.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har byggt nya hus på Martebäcken (nya området efter Gubbmyren, Lindvallen) men tyvärr missade byggaren att sätta in värmekabel i vattnet. Det är alltså inte förberett för detta. Vi skulle nu behöva åtgärda detta.

  Malung
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Söker en rörmokare som kan ta bort siljansnäsventilen som sitter utanför stugan i och med att den läcker och inte är nödväning då vattnet går att stänga av på insidan redan. Grävning etc. sköter vi på egenhand.

  Gagnef
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi upptäckte igår ett rör till ett element som stått och läckt och orsakat fuktskador. Vi har kontaktat försäkringsbolaget, som ska skicka ut en besiktningsman som ska kontrollera hur stora skadorna är. Dock behöver vi hjälp med röret och expansionskärlet som det inte är Nåt tryck i (pga av läckage antar jag).

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan