Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Botkyrka

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Botkyrka? Lugn, vi hjälper dig. Rörmokare.se förmedlar enkelt kontakten mellan dig som beställare och vvsföretaget. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Sundbyberg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Botkyrka. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Botkyrka finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Botkyrka som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Botkyrka

Botkyrka Fastighetsservice AB

Brinkv 1, Tumba

08 - 53068066

Ändra uppgifter

Frost VärmeTeknik AB

Enstabacken 8, Uttran

08 - 53172210

Ändra uppgifter

KA VVS Service AB

Mekanikervägen 1, Tullinge

08 - 6070301

Ändra uppgifter

Tullinge Rör AB

Bernströmsvägen 2, Tullinge

08 - 7780015

Ändra uppgifter

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Lagman Lekares väg 13, Norsborg

0739 465 111

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Botkyrka kommun är en av Stockholms läns 26 kommuner och ligger mellan Stockholm och Södertälje. Inom kommungränsen finns naturlandskap med mäktiga bergryggar, breda dalgångar och många sjöar. Näringslivet domineras av mindre företag och offentlig verksamhet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ta bort elementrör från ett element, alternativt sänka ner dom under golvet. Sätta 2 balofix på befintliga rör.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ska renovera mitt kök. Har en ide som innebär att jag behöver flytta mitt kylskåp till den plats där avloppet idag står. Då behöver jag flytta avloppet ca 50 cm åt höger.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av nytt bubbelbadkar. Rör och avlopp finns sedan tidigare men behöver dras om för att passa. Vill ha fast pris.

  Sundbyberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med två blandare i min lägenhet. Jag har en duschblandare som har börjat tjuta obehagligt. Jag vet inte om det kan vara en backventil eller packning som gått sönder.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalett går inte att spola, vattenledning droppar

  Södertälje
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, vill ha hjälp med installation av handdukstork på befintligt vattenburet värmesystem. Det kan behöva dras rör för att ansluta mot systemet. Pris önskas.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har köpt diskmaskin, rördragning är gjord för dett. Kran/blandare installerades redan 2012 i samband med stambyte. Kan vara något med omkopplingen i kranen som inte fungerar.

  Järfälla

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan