Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Boxholm

Snabbt och lätt hittar vi rörmokare som finns i din närhet och dina VVS-problem kan avhjälpas snabbt. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Norrköping

VVS-arbeten / Rördragning

Motala

VVS-arbeten / Rördragning

Linköping

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Boxholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Boxholm finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Boxholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Boxholms kommun har ca 5300 invånare. Naturen är sagolikt vacker med bl.a. sjön Sommen. Sommen är en av Sveriges större klarvattensjöar och har en skärgårdslik miljö med närmare 300 öar. Med en mer än 200-årig järnbrukstradition har Boxholms bruk bildat stommen i traktens näringsliv.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rörinstallation av Varmvattenberedare Hultstugan kavresebo. . Bredaren ny och sitter monterad på vägg i källare.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dragning av ny varmvatten ledning, ifrån varmvatten beredare till kök, det nya röret ska dras utanför vägg golv. ett dagsjobb som jag ser det. mvh göran grahn i motala

  Motala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Laga rör ett litet läckage på rör under handfat, kolla över vattenkoppling till kolonistuga. Kolla att rören är okej under diskbänk.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Skulle behöva hjälp med laga/byta vår rinnande kran i badkaret, det rinner inre konturneligt utan när man ska duscha går det inte att få vara från duchhuvudet utan rinner i badkranen med. Vidare undrar vi även vad det Skulle kosta att dra för en diskmaskin?

  Linköping
 • Badrumsrenovering

  Byte av toastol (vägghängd) samt tvättställ med engreppsblandare.

  Linköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten till ny byggnad på tomt, rör finns nergrävt.

  Norrköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av avloppsslang till diskmakin under disbänk ska monteras. Underlägg i duskbänksskåp ska monteras. Montering av innervägg under kyl och frys.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan