Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Bromölla

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Bromölla? Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Vatten / Avlopp

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Bromölla. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bromölla finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Bromölla som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Bromölla kommun har ca 12000 invånare. Med sitt geografiska läge mellan sjö och hav skapar Bromölla och dess omgivningar förutsättningarna för rika naturupplevelser. Bromölla är en utpräglad industrikommun.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver byta en kran i tvättstugan eftersom den som sitter på plats är utsliten.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av Ballofix till diskmaskin. Vi behöver dra ut diskmaskinen för att bya bänkskiva. Det är nu för kort slang, så diskmaskinen behöver kopplas ur.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Vi har i några månader haft problem med vår diskho i köket. Vattnet har ej spolats undan som det ska utan har istället tagit längre tid samt legat kvar i vasken ett tag. Diskhon har två sidor och det är samma problem på båda sidor.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byt duschblandare (rören bör böjas lite och blandaren hamnar lite längre ner då en våtrumsskiva till skall sättas upp). Installera ny toastol, ny handfatsblandare, ny brunn samt dra nya kall och varmvattenrör med ca 5 meter/rör inkl 3 böjar per rör och sätta vattenlås och handfat. Vi köper materialet själva.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta kran i köket

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp att ändra lite under min diskho i min hyresrätt för att kunna få plats med en bänkdiskmaskin. Problemet är att försäkringen inte godtar att jag gör det själv utan kräver intyg på att det är gjort av behörig person. Men enligt min teori borde det räcka att flrlänga två rör i de befintliga vattenlåset så får allt plats, sen hjälp att då koppla in maskinen så jag är försäkrad.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En toilet på 100cmx150cm Vil gerne bytte rører Installation af Toilet och komplett møbel Kun pris på arbejde uden ROT avdrag

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan