Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Bromölla

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Bromölla? Här sätter vi dig i kontakt med bra lokala rörmokare. Enkelt och snabbt. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Lund

VVS-arbeten / Rördragning

Tomelilla

VVS-arbeten / Rördragning

Trelleborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Bromölla. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Bromölla finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Bromölla som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Bromölla kommun har ca 12000 invånare. Med sitt geografiska läge mellan sjö och hav skapar Bromölla och dess omgivningar förutsättningarna för rika naturupplevelser. Bromölla är en utpräglad industrikommun.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Tvättmaskinen (eller en slang till den, vi vet inte) läcker lite vatten när vi tvättar. Kranen i köket läcker lite vid fästet när man spolar vatten.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av självdränerande väggutkast

  Tomelilla
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Önskar offert på inkopplande av en hållare för en vattenfelsbrytare. (Bild bifogad) Skall kopplas in direkt efter vattentätare. Arbetet önskas utfört under vec 26.

  Trelleborg
 • Vatten / Avlopp

  Gäller en rinnande toalett kan behövas bytas ny spolningsmekanism el packning till Fluid Master Gustavsberg D 139 A

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en dusch där värmen på vattnet inte kan växlas.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avloppet i diskmaskinen. Vattnet rinner inte undan.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Stopp i avloppet i diskmaskinen, vattnet rinner inte undan.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan