Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Burlöv

Tycker du det är tråkigt att leta efter rörmokare? Då är du helt rätt! Vi hjälper dig att hitta en i Burlöv. Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Du sparar både tid och pengar genom att använda tjänsten. Låt de lediga rörmokarna kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Vatten / Avlopp

Lund

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Ängelholm

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Burlöv. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Burlöv finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Burlöv som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Burlöv kommun har ca 16000 invånare. Kommunen består av de två orterna Arlöv och Åkarp och är belägen utanför Malmö. I näringslivet finns förutom ett flertal industri- och handelsföretag också en omfattande servicesektor.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Avlopps doft i badrum. Behöver hjälp med att lokalisera var doften kommer ifrån! Duschavlopp, toalettstol eller vasken.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av badkars blandare Badkars blandare finns

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kökskran pga av lien gamla läcker.

  Ängelholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera 2 nya vattenkranar

  Helsingborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparation av avlopp i diskbänk. Reparation av vatteninlopp till tvättmaskin.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej. Jag skulle vilja ha en liten varmvatten beredare som täcker kök och en liten toalett. Alternativt rördragning från befintlig varmvatten beredare som befinner i den stora toaletten.

  Hässleholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver att en fackperson installerar diskmaskin. Vatten och el finns.

  Lund

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan