Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Dalarna

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Orsa

VVS-arbeten / Rördragning

Orsa

KOMMUNER I Dalarna

Filtrering

Sökfilter

 • Dalarnas län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta ut och sätt dit nya termostater. Ca 8 termostater

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Trasig kran i diskbengk går ej att öpna

  Orsa
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kran idiskbenk ock diskmaskin

  Orsa
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Behöver få en vattenmätar konsol och en avstängnings ventil efter mätaren monterade. Wbab var här och skulle sätta upp ny mätare men fick punkter att åtgärda.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Fick lite nedslag när nya vattenmätare skulle installeras wbab. Behöver sättas upp en vattenmätar konsol och sättas in en avstängnings ventil efter mätaren(ingen ny) material måste ni ta med ventil/vattenmätar konsol.

  Ludvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har installerat ny safeguard och nu är det läckage mellan vattenlås och vattenrör.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en forsande toalettstol. Avstängingskranr stänger heller inte helt, så jag måste stänga av inkommande vatten från och till.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan