Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Degerfors

Letar du efter rörmokare i Degerfors? Då är du på helt rätt ställe! Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Vill du ha det bekvämt och spara tid och kanske också pengar så skall du använda Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Örebro

VVS-arbeten / Rördragning

Karlskoga

VVS-arbeten / Rördragning

Örebro

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Degerfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Degerfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Degerfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Degerfors kommun är en industrikommun med cirka 10 000 invånare. Kommunen ligger i det vackra gränslandet mellan Värmlands och Örebro län. Degerfors är ett gammalt brukssamhälle med stålindutrin som fortfarande dominerar i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av läckande järnrör i mellanbjelklag, avloppsrör från handfatet på övre plan. Röret är frilagt i taket på entréplanet. Läckan är identifierad, rörböj skall bytas och nytt rör dras upp till handfatet.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har fått en läcka i en gammal golvbrunn till tvättmaskinen och måste snarast flytta ner den i badrummet i källaren, så arbetet som behöver göras är att se till att maskinen får vatten och att de leds bort till golvbrunnen

  Karlskoga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av läckande läckande toalettstol, inkl byte av anslutningsslang och kulventil.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kranpackning i köket

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill undersöka möjlighet att kallställa fastighet över vintern. Elpanna , vattenburna element, äldre hus.

  Nora
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en villa med värmepump. När vi satte in denna och tog bort oljepannan uppgraderade vi även de flesta radiatorer till modernt snitt anpassade till temperaturer som kommer ut från värmepump. Dock finns tre radiatorer kvar av det gamla snittet och dessa skulle behöva bytas för en bättre energieffektivisering.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av djupvattenpump Borrhålet är 110 meter djupt och idag sitter det en 3 fas pump monterad. Vill ha en komplett installation av ny pump med kabel.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan