Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Eda

Varför lägga mer energi i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Eda. Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Vatten / Avlopp

Säffle

VVS-arbeten / Rördragning

Eda

Relining / Stamspolning

Filipstad

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Eda. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Eda finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Eda som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Eda

Loevaas Rör & Smide AB

Hålvägen 5 Charlottenberg

0571 - 20050

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Eda kommun har ca 8600 invånare. Geografiskt ligger kommunen i Västra Värmland och angränsar till Norge i väst samt Årjängs kommun i syd och Arvika kommun i nord-öst. Det geografiska läget, med gräns till Norge innebär att handeln är dominerande i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Behöver rensa ett avlopp till en duschkabin

  Säffle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en sommarstuga i Gunnarskog, Allstakan. Vi har en vattenpumpa som nu inte fungerar. Den måste kollas og gis tilbakemelding til Forsekringsbolagen.

  Eda
 • Relining / Stamspolning

  Allt vatten kommer upp i källaren. Har haft slambilen här men hjälpte inte. Antar det är stopp någonstans

  Filipstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenmätarekonsoll enligt krav från kommunen

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Undersöka vattenanslutningen mellan diskmaskin och köksblandaren

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Utbyte av WC stol. Behöver inte inkludera bortforsling av den gamla

  Säffle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera vattenmätaren i en konsol med avstängnings ventiler.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan