Register

GRATIS TJÄNST

Visar Rörmokare i Eksjö

Försöker du hitta en rörmokare i Eksjö? Vi hjälper dig! Vi har de bästa rörmokarna anslutna till vår tjänst. Ange bara vad du villl ha hjälp med. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 781 förfrågningar i Juni 2020

Köksrenovering

Jönköping

VVS-arbeten / Rördragning

Vetlanda

VVS-arbeten / Rördragning

Gnosjö

Visar alla Rörmokare i Eksjö

AB K.J. Glaés Rörledningsfirma

Nannylundsgatan 29A, Eksjö

0381 - 10843

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Breviksvägen 61, Eksjö

0381 - 13290

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

I Eksjö kommun bor det ca 16000 invånare. Eksjö på Småländska Höglandet, fick sina stadsrättigheter i början av 1400-talet. Kommunens näringsliv är mångsidigt, men tyngdpunkten ligger på trä- och verkstadsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Köksrenovering

  Installation av en diskmaskin. Alla rör och liknande är framdraget i en relativt nybyggd lägenhet. Underskåpet som just nu tar diskmaskinens framtida plats kan jag själv ta bort.

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill ha två st varmvattenberedare monterade. Ett i ett stall där ca tio st hästar duchar dagligen och en st i en villa med tre st personer bor. Jag bor i Landsbro

  Vetlanda
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ny rör för blandare vid badkar. ny rör för toaletstol,dra rör från elementet till handukstorken som ska vara nestan på sama plats som elementet.

  Gnosjö
 • Badrumsrenovering

  Säta ny rör för blandare ovanför badkar, ny rör för toaletstol,kopla rör från elementet till handukstork. Det är redan plugat och rivet allt är frit och vill göra det helst senast nesta vecka till onsdag.

  Gnosjö
 • Vatten / Avlopp

  Ofta har vi inget vatten alls, ibland kommer det lite, man får stå i duschen en timme bara för att bli blöt. Vi har egen brunn. Ngn. enstaka gång kan det "flöda på".

  Värnamo
 • Köksrenovering

  Installera blandare och inkoppling av vatten. Även installation av vattenledning till ny kyl/frys med ismaskin. Boende i Rydaholm med postnummer 33176

  Värnamo
 • Vatten / Avlopp

  Stopp i avloppet i badrummet under badkaret. Badkaret sitter fast i väggen och det är svårt att komma åt avloppet. Nästan helt stopp i avloppet, har försökt att rensa själv utan resultat.

  Nässjö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan