Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Enköping

Söker du efter en rörmokare i Enköping med omnejd? Då har du kommit rätt! Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Tierp

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Tierp

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Enköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Enköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Enköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Enköping

Enköpings Rör AB

Tjälby 32, Enköping

017150050

Ändra uppgifter

Grillby Rör AB

Villbergabyv 6, Grillby

0171 - 470700

Ändra uppgifter

Lindevalls Rör i Enköping AB

Östra Järnvägsgatan 1, Enköping

0171 - 21203

Ändra uppgifter

Mellansvenska Rör Per Kardell AB

Myrangatan 4, Enköping

0171 - 477200

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Gesällgatan 15, Enköping

010 - 4752810

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Enköpings kommun

Kommuninformation

Enköpings kommun har ca 39000 invånare. Enköping ligger mitt i Mälardalen med korta avstånd till flera storstäder - exempelvis Stockholm, Uppsala och Västerås. Kommunen har en gammal industritradition, bl.a. verktygs- och fläkttillverkning

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska köpa ett bubbelbadkar och vi behöver då flytta på blandaren och dra el till badkaret

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vi har ett gammalt jacuzzibadkar där ett plaströr för avrinning läcker lite där två rör går ihop. Det är ett gammalt badkar som vi tyvärr måste behålla tills stamrenoveringen sker. Så vi vill bara att röret lappas ihop så att avrinningen funkar ok.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett problem med min värme i huset, jag har en värmepellet, som funkar utmärkt. Huset är 2 plan, den övre delen får jag bra värme, i elementer. Den nedre del får jag inga värme istället, elementerna är bara kalla.

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har upptäckt att ett rör/slang som går från bräddavloppet till avloppet under diskhon i mitt kök inte sitter fast ordentligt eftersom storleken på röret/slangen är för stort. Jag skulle behöva hjälp med att byta ut detta rör/slang. Jag skulle även vilja att en rörmokare ser över kopplingarna under diskhon så att dessa sitter som de ska.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta ut min gamla fjärrvärmeväxlare mot en ny. Det är ett mindre hus på 100m2, och jag använder ca 8000 kwh/år Vill ha en detaljerad offert med värmeväxlare, arbete och övrigt specificerat.

  Enköping
 • Vatten / Avlopp

  Vår pumpautomat slår inte ifrån! Det började med att den slog på var 25 minut. Efter att jag pumpat upp blåsan slog den på en gång in timmen!

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Pumpen fungerar, men tydligen har det frusit på vägen in i huset. Så vi har inget vatten i vare sig kök eller badrum.

  Tierp

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan