Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Enköping

Söker du efter en rörmokare i Enköping med omnejd? Då har du kommit rätt! Rörmokare.se sätter dig nämligen i kontakt med duktiga kvalitetssäkrade vvsfirmor i din geografiska närhet. Tidsbesparing och bekvämligheten är bara några argument för att du skall använda vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Fastighetsskötsel

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Enköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Enköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Enköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Enköping

Enköpings Rör AB

Tjälby 32, Enköping

017150050

Ändra uppgifter

Grillby Rör AB

Villbergabyv 6, Grillby

0171 - 470700

Ändra uppgifter

Lindevalls Rör i Enköping AB

Östra Järnvägsgatan 1, Enköping

0171 - 21203

Ändra uppgifter

Mellansvenska Rör Per Kardell AB

Myrangatan 4, Enköping

0171 - 477200

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Gesällgatan 15, Enköping

010 - 4752810

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Enköpings kommun

Kommuninformation

Enköpings kommun har ca 39000 invånare. Enköping ligger mitt i Mälardalen med korta avstånd till flera storstäder - exempelvis Stockholm, Uppsala och Västerås. Kommunen har en gammal industritradition, bl.a. verktygs- och fläkttillverkning

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Läckande rör i badrummet. Droppande c:a 1/sek (drygt)

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill byta ut radiator mot handdukstork i badrummet. Vi behöver också förberedda för installation av en tvättmaskin.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Fjärrvärme växlare har en detalj som en packning som behöver bytas annars som idag börjar banka som det gjorde förra året dock då bytte vi den detaljen så att den blev tyst. Denna detalj kontrollerar vattenflöde till bl a vattenbaserade radiatorerna.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rör i källartak som behöver lödas om, har förmodligen läckt under en längre tid och har nu orsakat fukt i gipstaket. Behöver åtgärdas så snart som möjligt då vi är mitt inne i en husförsäljning och detta upptäcktes under en visning.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver installera gumminippel på toalett som saknar det

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Det ska ändras planlösningen av badrummet.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Återställa en tvättstuga. Koppla på till befintligt avlopp och koppla in befintligt tillvatten. Koppla in tvättho, tvättmaskin.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan