Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Eskilstuna

Söker du efter en rörmokare i Eskilstuna med omnejd? Då har du kommit rätt! Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Nyköping

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

VVS-arbeten / Rördragning

Strängnäs

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Eskilstuna. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Eskilstuna finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Eskilstuna som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Eskilstuna

Aquadus VVS AB

Mått Johanssons väg 7 Eskilstuna

016 - 170180

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Nord

Bredängsgatan 55 Eskilstuna

016 - 167330

Ändra uppgifter

Energi- och Rörarbeten, Uno Larsson

Jernberghsgatan 10 ESKILSTUNA

070-334 80 01

Ändra uppgifter

Larssons Rör i Torshälla AB

Kardangatan 3-5 Eskilstuna

016 - 126680

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Stålbrännaregatan 7 Eskilstuna

010 - 4752610

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Eskilstuna kommun

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  BDT anläggning vid nybygge av sommarstuga i Granlunds fritidsområde

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi behöver hjälp med att koppla ihop kommunalt VA och befintligt VA-system i vårt fritidshus. Vår tanke är att använda det befintliga systemet i den mån det går, men att lägga till en ny koppling för vattentoalett.

  Strängnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har problem med vår slutna tank för våra toaletter. Vid spolning på ena toaletten så bubblar det ofta upp luft ur den andra. Antar att det är avluftningen från tanken som inte fungerar.

  Strängnäs
 • Vatten / Avlopp

  1. Avloppsrensning pga. stopp i golvbrunnen i huset. 2. Utbyte av 1 vattenkran bakom vattenmätare, pga. det går inte längre vrida på och stänga av den.

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av engreppsblandare i kök. Äldre IKEA står och läcker - packningsfel?

  Flen
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med dropp från koppling under handfatet.

  Nyköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage från handfat i badrum

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan