Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Falkenberg

Söker du efter en rörmokare i Falkenberg med omnejd? Då har du kommit rätt! Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

Vatten / Avlopp

Varberg

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Falkenberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Falkenberg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Falkenberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Falkenberg

Comfortbutiken Vinbergs Rör AB

Falkenbergsmotet, Mellangårdsvägen 1 Falkenberg

0346 - 717155

Ändra uppgifter

Falkenbergs Rör AB

Kvekatorpsvägen 21 Falkenberg

0346 - 714750

Ändra uppgifter

Falkenbergs Värmeteknik AB

Porsevägen 19 Falkenberg

0346 - 84555

Ändra uppgifter

VVS Johansson & Svensson Eftr. AB

Arvidstorpsv 15 B Falkenberg

0346 - 10562

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Falkenbergs kommun

Kommuninformation

Falkenbergs kommun har ca 40400 invånare och är Hallands till ytan största kommun. Falkenberg har en särpräglad charm med kust och sandstränder och en gemytlig stadskärna vid Ätran. Näringslivet är mångsidigt och består av företrädesvis små och medelstora företag.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätt en ny element halmstad

  Halmstad
 • Vatten / Avlopp

  Jag behöver hjälp att hitta källan till en dålig lukt i mitt badrum, och att åtgärda den dåliga lukten. Jag har provat att rengöra de avlopp jag själv kan.

  Varberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej Behöver byta min varmvattenberedare samt min luft - luft värmepump. Beredaren är på 300 liter. Gamla värmepumpen och beredaren är fackmässigt installerade och ska bytas ut.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av avlopp i friggebod som är under uppbyggnad.

  Kungsbacka
 • Vatten / Avlopp

  Byte av vattenlås i avloppet från tvättmaskin

  Laholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Blandaren i duschen är sönder så det läcker vatten

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Blandaren i duschen går inte att stänga av. Det rinner vatten oavbrutet. .

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan