Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Falkenberg

Söker du efter en rörmokare i Falkenberg med omnejd? Då har du kommit rätt! Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Fastighetsskötsel

Kungsbacka

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Falkenberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Falkenberg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Falkenberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Falkenberg

Comfortbutiken Vinbergs Rör AB

Falkenbergsmotet, Mellangårdsvägen 1, Falkenberg

0346 - 717155

Ändra uppgifter

Falkenbergs Rör AB

Kvekatorpsvägen 21, Falkenberg

0346 - 714750

Ändra uppgifter

Falkenbergs Värmeteknik AB

Porsevägen 19, Falkenberg

0346 - 84555

Ändra uppgifter

VVS Johansson & Svensson Eftr. AB

Arvidstorpsv 15 B, Falkenberg

0346 - 10562

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Falkenbergs kommun

Kommuninformation

Falkenbergs kommun har ca 40400 invånare och är Hallands till ytan största kommun. Falkenberg har en särpräglad charm med kust och sandstränder och en gemytlig stadskärna vid Ätran. Näringslivet är mångsidigt och består av företrädesvis små och medelstora företag.

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Stopp i avloppet till toalett.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag bor på ett hus som nära högskolan. Jag vill koppla en friggebod till kommunens VA-anläggning.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Reparation av Thermia Diplomat 8kw från 2004. Behöver byta mjukstart, överhettningsskydd samt kompressor. Anledningen till att jag inte vill installera en ny pump är för att reparationen täcks av Försäkringsbolag.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av 1 styck element, inkl framdragning av rör, i nyinrett rum på vind. Rör ansluts på befintligt värmesystem i källaren, dras upp genom golvet hela vägen upp till vinden (dras i en garderob på 1a våningsplan) och ansluts till element rakt ovanför. Ca.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av element i nyinrett rum, samt framdragning av rör till elementet och anslutning till befintligt värmesystem.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, jag skulle vilja byta ut gamla element (vattenburen). Beror på kostnaden och om man kan göra så här vill jag dela jobb på två:-första våning (8 stycken) -källarplan (10 stycken) Om man behöver inte byta alla på en gång och kostnaden är högre än jag tänker vill jag gärna byta först dom som är på första våning.

  Varberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in varmvattenberedare samt dra div pexrör

  Falkenberg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan