Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Falköping

Söker du efter en rörmokare i Falköping med omnejd? Då har du kommit rätt! Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa runt själv. Totalt har vi tusentals anslutna företag i Falköping och hela Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Vatten / Avlopp

Karlsborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Falköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Falköping finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Falköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Falköping

E. Friggeråkers Rör AB

Hollendergatan 30, Falköping

0515 - 13165

Ändra uppgifter

R. Svenssons Rör AB

S:t Olofsgatan 7, Falköping

0515 - 10239

Ändra uppgifter

Rune Sandbloms VVS - Service AB

Box 250, Vartofta

0515 - 30566

Ändra uppgifter

Västgötarör AB

Terminalgatan 2, Falköping

0515 - 721770

Ändra uppgifter

Västgötarör i Skaraborg AB

Terminalgatan 2, Falköping

0515 - 721770

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Falköpings kommun har ca 31000 invånare. Med sin lokala matkultur, det historiska kulturarvet och läget i platålandskapet har Falköping en tydlig identitet. Jordbruket och relaterade näringar har under lång tid varit centrala för näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av blandare i köket. Den befintliga kranen droppar samt att det ej längre går att justera varmt o kallt vatten. Kontrollera element.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera bort och återmontera 3st vattenelement ( 1 st ca 60•30 cm, 1 st ca 330•30 cm, 1 st ca 350•30 cm) före resp. efter renovering av fönsterväggar.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Läckage i kökskranen. Läcker vatten vid användning. Förmodligen lätt fixat med en ny packning/gummiring eller två.

  Karlsborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hejsan Vi har tyvärr fått problem med vårt spillvatten från vår fastighet ut till närmaste brunn i gatan. Då det enligt Göteborgs Stad är felkopplade måste det grävas upp vid vår garageuppfart och rättas till. Därmed har jag 3 frågor som jag tacksamt skulle kunna få besvarat:

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Det är stopp i avloppet till handfatet i badrummet. Framför vattenlåset står en ganska tung keramikpelare IFÖ varför vi inte kan byta vattenlåset själva.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp i samband med montering av nytt kök. Den 12e oktober rivs köket och då behöver jag hjälp samma dag för montering av en avstängningsventil. Jag behöver också få dubbelkollat så att det går att montera diskmaskin (jag är ganska säker på att det redan finns möjlighet för detta).

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kommer brunt vatten som luktar järn i några sekunder från kranen i köket. (Bostadsrätt)

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan