Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gagnef

Sluta jaga rörmokare i Gagnef, låt dom jaga dig istället. Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Mora

VVS-arbeten / Rördragning

Avesta

VVS-arbeten / Rördragning

Avesta

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Gagnef. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gagnef finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Gagnef som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Gagnef

YIT Sverige AB

Tjärnavägen 16, Gagnef

0241 - 61084

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Gagnef kommun i Dalarna har ca 10000 invånare. I Gagnef möts den forsande Västerdalälven och den lugna Österdalälven, för att flyta samman till den mäktiga Dalälven. Näringslivet domineras av små och medelstora företag, främst inom trävaruindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kommod och blandare I badrum.

  Mora
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att installera termostat i duschen.

  Avesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in en tvättmaskin. Inget är fördraget. Koppar rör ifrån blandaren med koppling sedan tappkran samt slasktratt o plast rör till golvbrunnen.

  Avesta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Förbereda för tvättmaskinsinstallation genom att dra fram vattenanslutning och avloppsanslutning. Maskinen kommer att vara placerad bredvid ett duschutrymme (ej kabin eller badkar). I centrum av duschutrymmet finns en golvbrunn.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kostnad för byte av huvudkran inkommande vatten i villa byggår 1977

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta kran i köket samt sätta avstängningskranar på rören till kranen samt diskmaskin.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera 1 toastol samt 1 tvättställ med kran (Utbyte, nya finns på plats)

  Hedemora

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan