Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gävleborg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

VVS-arbeten / Rördragning

Gävle

VVS-arbeten / Rördragning

Bollnäs

KOMMUNER I Gävleborg

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill dra rör (från befintlig ledning i garage) till en ny utkastare som ska sitta utomhus vid altanen. Vill också ha hjälp att undersöka lågt tryck i ena badrummet och en annan utvändig utkastare, samt åtgärd av eventuellt problem. Bor i Sätra Gävle.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Del av utanpåliggande kopparrör i sommarstuga har spruckit (i en "böj") under vintern och behöver bytas. Arbetet behöver utan undantag utföras fredagen den 27 maj. Lämna offert och kontaktuppgifter per mail så återkommer jag.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  önskar reparation av ett tvättställ som det är stopp i, och en duschkran som läcker, i en villa i centrala Bollnäs

  Bollnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har eget vatten men vattenutkastaren ger inget vatten. Vi har vatten inne men inget ute. Vi har en massa filter för rening av inkommande vatten.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vill ha en vattenkran för trädgårdsslang på utsidan av huset där kökskranen sitter på insidan av väggen. Är er bedömning att annan placering av trädgårdskranen är mer lämplig, är jag öppen för förslag.

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta brunn och dra om vatten i badrummet. Komplitera badrummet efter renovering

  Bollnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en begagnad Nibe compact som ska installeras

  Ljusdal

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan