Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gävleborg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Sandviken

VVS-arbeten / Rördragning

Nordanstig

Värmepumpar

Gävle

KOMMUNER I Gävleborg

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av golvbrunn och byte varmvattenberedare.

  Sandviken
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inkoppling av vatten och avlopp i nybyggt fritidshus allt är framdraget under huset. Hög plintgrund. Isolering med värme kabel och runt koppling behövs också.

  Nordanstig
 • Värmepumpar

  Värmeanläggning luft/vatten. Vi behöver hjälp att kolla så hela anläggningen funkar som den ska. Betyder service ute del och inne del.

  Gävle
 • Värmepumpar

  Vi behöver luftning av flera element samt justering av pannan nere i källaren, så det blir rätt tryck osv. . (Vi vet inte vilket tryck det ska vara).

  Ockelbo
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ansluta uthuset till huvudbyggnadens vvs-system. Kulvert dragen nyligen mellan huskropparna. Visst anpassningsarbete i huvudbyggnaden.

  Bollnäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inget vatten sen i fredags. . Ingen ani g om vad det är för fel. Trasiga rör. ?

  Gävle
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ansluta uthuset till huvudbyggnadens vvs-system, inklusive installation av radiatorer och ev varmvattenberedare mm. Kulvert dragen nyligen mellan huskropparna. Krävs ett besök på plats.

  Bollnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan