Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gnesta

Sluta jaga rörmokare i Gnesta, låt dom jaga dig istället. Med olika företag i hela Sverige matchar vi ihop din förfrågan med passande firmor inom VVS som sedan tar kontakt med dig. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Eskilstuna

Vatten / Avlopp

Nyköping

Vatten / Avlopp

Flen

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Gnesta. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gnesta finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Gnesta som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Gnesta kommun

Kommuninformation

Gnesta är en ung kommun i hjärtat av den sörmländska kulturbygden med ca 10100 invånare. Gnesta kommun är en utpräglad småföretagarort med drygt 950 registrerade företag. Många av dem är lantbruk.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej vill byta vatten rör i lägenhet for att ge plats till spisen

  Eskilstuna
 • Vatten / Avlopp

  Jag undrar vad det kostar att byta ett vattenlås. Förra ägaren har gjort kaos . . . Nya grejer finns. Gäller i en lägenhet/bostadsrätt i Nyköping stenkulla helst inom en vecka men ingen brådska då det som sitter fungerar

  Nyköping
 • Vatten / Avlopp

  Toaletten hade fusk skada då måste åtestela ytan 3m. lång 2ca.

  Flen
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver modernisering av avloppssystem under diskbänk för förberedelse av diskmaskin

  Eskilstuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta termostaten på elementen

  Oxelösund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera en ny blandare till tvättställ samt installera en ny dusch.

  Eskilstuna
 • Värmepumpar

  Byte/renovering av en nibe fighter 100P som läcker vatten

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan