Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Göteborg

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Göteborg? Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Lilla Edet

Fastighetsskötsel

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Göteborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Göteborg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Göteborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Att anlita Rörmokare

En rörmokare, som även heter rörläggare och VVS-montör arbetar med allt emellan att dra vattenledningar och avloppsledningar till hus till att koppla in värmebruna system så som värmepumpar. Det kan även gälla att installera kranar, vattenledningar, avlopp och kylsystem i olika former.

För att få behörig till att vara rörmokare krävs det att man har en utbildning, man kan välja mellan att ta en gymnasieutbildningen (energiprogrammet) eller ky-utbildning som båda ger behörighet. För att få full behörighet så krävs det minst 850 timmar praktik, den ska ske i fyra olika omgångar som totalt sträcker sig över 2 år. En del väljer att få sin behörighet genom att gå som en lärling i 5 år, som även innehåller 16 veckors teoretiskt utbildning. För att få ett certifikat så måste man minst gått som lärling i 8500 timmar. Det är dessutom en fördel om du fysiskt stark, bra på mattematik och att ha körkort då man behöver ta sig till olika arbetsplatser. Man behöver även kunna arbeta både självständigt och i grupp, beroende på vilka jobb som kommer in.

Det är ett smart drag att anlita en rörmokare, de är experter på sitt område och skulle en ledning bli fel dragen kan det hela sluta i katastrof. Det krävs mycket kunskap för att kunna dra rör och ledningar utan att det uppstår läckage. I längden blir det oftast billigare om man anlitar en rörmokare från början, skulle du känna att du har kompetens för att dra en ledning själv och det skulle uppstå en läcka ändå så kan försäkringsbolaget krångla.

Det är brist på rörmokare i hela landet vilket gör att kan vara svårt att få tag på en lämplig rörmokare inom rätt tid. Det är bra att vara ute i ta offerter från flera olika företag och vara ute i god tid för att hitta en fackman som kan göra arbetet åt dig när du behöver hjälp. Glöm inte att skriva ett avtal och vara noga förberedd inför arbetet. Det är viktigt att du lämnar in en bra ritning och en välskriven kontrakt så båda vet exakt vad som gäller. Det minskar risken för missförstånd och ofta en bättre offert från rörmokaren.

På västkusten ligger Sveriges näst största stad Göteborg som har över 250 olika företag som sysslar med rörmokeri. Staden är nästan 400 år gammal och det bor ungefär 550 000 människor där.

Visar alla Rörmokare i Göteborg

AB Tingstad Rörinstallation

Marieholmsgatan 15 Göteborg

031 - 255059

Ändra uppgifter

Allrör i Göteborg AB

Altfiolgatan 60 Västra

031 - 494748

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Alfagatan 8 Mölndal

031 - 7095100

Ändra uppgifter

C2 VVS AB

Tagenevägen 30 Hisings

031 - 7289830

Ändra uppgifter

Collianders Rör AB

Kolgruveg 12 Göteborg

031 - 651630

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att avyttra ett överflödigt rör då jag ska installera ett nytt kök och behöver bara en av två zinkar.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av läckande radiator, vattenburen. Omskarvning/tätning av ett rör mot blandare.

  Lilla Edet
 • Fastighetsskötsel

  Kökssvlopp:kram läcker lite. Vattenlås behöver lossas (ser annorlunda ut och jag kan inte skriva loss.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Vattenlåset under handfatet i badrummet är trasigt och läcker. Det är en speciallösning tydligen, för jag har försökt köpa nytt och byta, men de passar inte. Taxam för snar hjälp.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rör i badrummet, liten läcka skar mellan 2 rör.

  Alingsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av VVB, gärna Thermia eller Nibe, 200l. Byte av huvudkran för inkommande vatten i Radhusfastigheten.

  Göteborg
 • Fastighetsskötsel

  Byte av toastol, befintlig en Ido toalettstol. Ny toastol bör täcka gamla spår och ha sitthöjd minst 40 cm. Byte av handfat bredd 57 cm och blandare önskemål FM Mattson blandare.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan