Support information rormokare.se
icon Rörmokare.se
icon Rörmokare.se

Rörmokare i Göteborg

Behöver du ha professionell hjälp av en rörmokare i Göteborg? Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

eller Välj från lista

Ifall du ser detta fält, vänligen lämna det tomt

Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner jag avtalsvillkoren

Den som gör en offertförfrågan godkänner att Snickare.se skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till oss och som matchar förfrågan.
Den som gör en förfrågan på Snickare.se är inte bunden att anlita ett företag som är anslutet till oss.
Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas.
Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan.
Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan.
Vi garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner.

Snickare.se respekterar integriteten hos dig som besöker vår webbplats.
All information som inhämtas om dig kommer i första hand att användas till att utföra de tjänster vi tillhandahåller och i andra hand till att förbättra de tjänster vi tillhandahåller.
Personuppgifter som inhämtas är information om dig som kan kopplas till dig personligen, som ditt namn, din adress, din e-postadress eller ditt telefonnummer.
Informationen kommer endast att delges till anslutna företag till Westcoast Digital AB / Comp Media AB (Snickare.se), annat användningsområde kan vara i samband med marknadsföringen av av tjänster inom Snickare.se.
Du har rätt att få reda på vilken information vi har om dig som person och att vid behov göra rättelser. Du har även rätt att be oss att inte använda informationen, ta kontakt med oss i så fall.

X
icon Rörmokare.se
Om rörmokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Göteborg.
Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig.
I Göteborg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov.

Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till
rörmokarna i Göteborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras.
Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting.
Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

icon Rörmokare.se
Att anlita rörmokare

En rörmokare, som även heter rörläggare och VVS-montör arbetar med allt emellan att dra vattenledningar och avloppsledningar till hus till att koppla in värmebruna system så som värmepumpar. Det kan även gälla att installera kranar, vattenledningar, avlopp och kylsystem i olika former.

För att få behörig till att vara rörmokare krävs det att man har en utbildning, man kan välja mellan att ta en gymnasieutbildningen (energiprogrammet) eller ky-utbildning som båda ger behörighet. För att få full behörighet så krävs det minst 850 timmar praktik, den ska ske i fyra olika omgångar som totalt sträcker sig över 2 år. En del väljer att få sin behörighet genom att gå som en lärling i 5 år, som även innehåller 16 veckors teoretiskt utbildning. För att få ett certifikat så måste man minst gått som lärling i 8500 timmar. Det är dessutom en fördel om du fysiskt stark, bra på mattematik och att ha körkort då man behöver ta sig till olika arbetsplatser. Man behöver även kunna arbeta både självständigt och i grupp, beroende på vilka jobb som kommer in.

Det är ett smart drag att anlita en rörmokare, de är experter på sitt område och skulle en ledning bli fel dragen kan det hela sluta i katastrof. Det krävs mycket kunskap för att kunna dra rör och ledningar utan att det uppstår läckage. I längden blir det oftast billigare om man anlitar en rörmokare från början, skulle du känna att du har kompetens för att dra en ledning själv och det skulle uppstå en läcka ändå så kan försäkringsbolaget krångla.

Det är brist på rörmokare i hela landet vilket gör att kan vara svårt att få tag på en lämplig rörmokare inom rätt tid. Det är bra att vara ute i ta offerter från flera olika företag och vara ute i god tid för att hitta en fackman som kan göra arbetet åt dig när du behöver hjälp. Glöm inte att skriva ett avtal och vara noga förberedd inför arbetet. Det är viktigt att du lämnar in en bra ritning och en välskriven kontrakt så båda vet exakt vad som gäller. Det minskar risken för missförstånd och ofta en bättre offert från rörmokaren.

På västkusten ligger Sveriges näst största stad Göteborg som har över 250 olika företag som sysslar med rörmokeri. Staden är nästan 400 år gammal och det bor ungefär 550 000 människor där.

Lägg till ditt företag i vårt register

Fyll i formuläret under för att lägga till ditt företag i vårt register.
I dagsläget finns det över 6100 företag i vårt register.

Genom att skicka in uppgifter om ett företag bekräftar ni att ni är ägare eller anställd på företaget som uppgifterna berör.

Ändra uppgifter på ditt företag

Sök efter ditt företag för att ändra eller lägga till uppgifter

 • AB Tingstad Rörinstallation

  • Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
  • Telefon: 031-255059
  • Medlem av
   VVS Företagen
 • Allrör i Göteborg AB

  • Adress: Altfiolgatan 60, Västra
  • Telefon: 031-494748
  • Medlem av
   VVS Företagen
 • Bravida Sverige AB, div Syd

  • Adress: Alfagatan 8, Mölndal
  • Telefon: 031-7095100
  • Medlem av
   VVS Företagen
 • C2 VVS AB

  • Adress: Tagenevägen 30, Hisings
  • Telefon: 031-7289830
  • Medlem av
   VVS Företagen
 • Collianders Rör AB

  • Adress: Kolgruveg 12, Göteborg
  • Telefon: 031-651630
  • Medlem av
   VVS Företagen

Visar 5 företag