Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gotland

Letar du efter en duktig rörmokare i Gotland? Då har du hittat rätt sajt. Det fungerar så att du fyller i en förfrågan och vi passerar den vidare till olika VVS-firmor. Dessa företag tar sedan kontakt med dig via telefon eller epost. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Gotland. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gotland finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Gotland som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Gotland

Bravida Sverige AB, div Nord

Verkstadsgatan 14 Visby

0498 - 279050

Ändra uppgifter

Bröderna Bengtssons Rör AB

Sundsvägen 3 Fårösund

0498 - 221613

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Hyvelg 13 Visby

010 - 4751822

Ändra uppgifter

Rörledningsfirma Olle & Evald Pettersson Eftr HB

Hägvide 179 Stånga

0498 - 480210

Ändra uppgifter

Slite Vatten & Värme AB

Sju Ström Slite

0498 - 220700

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län
 • Gotlands kommun

Kommuninformation

Gotlands kommun har ca 57000 invånare och bildades 1971 genom en sammanslagning av flera små kommuner på Gotland. Jordbruket är fortfarande en viktig basnäring och dessutom grunden för livsmedelsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla ur en gammal kombipanna olja/ved, så den kan skrotas. Behöver bara hjälp med urkopplingen av rören så vattenslingorna fungerar även när pannan lyfts ut

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in atterfalllare. I hus typ klart, och rör lagda, Kvar:koppla isolera till anslutning

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenläckage längs rören när jag slår på vattnet i huset. Har nyss köpt det. Behöver jourhjälp.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en 4 kvadratmeter badrum som är ny renoverat. Söker en rörmokare som kan dra in rör i badrum och sätta tillbaka toa, handfat dusch väg vattenburen handdukstork

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ny rördragning i badrummet till element/toa/dusch och handfat + inkoppling /anslutning från badrummet till köket som ligger vägg i vägg.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ny rör ska dras i ett badrum till element/dusch/toa och handfat. Sedan ska det även göras en anslutning till köket som ligger vägg i vägg med badrummet. Badrummet är på 4 kvm.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschdörrar inkl fästen. Nuvarande fäste trasigt.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan