Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att ansluta toalett och handfat från torpargrund och upp till toaletten. Rörstammen i torpargrunden är utbytt till plaströr men rören som går upp till toalett och handfat är gamla gjutjärnsrör. Jag har försökt själv men misslyckats med att koppla toa och handfat mot de gamla rören.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi önskar leda om två värmerör som i dag går från källaren till övervåningen. Vi har tagit bort väggar för att göra ett större rum och därför har vi nu 2st rör mitt i rummet. Det ser ut att behövas 4 st rörbockningar.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Fel på golvvärmen, kan inte slå av värmen

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta vattenkastare på utsidan av ett hus. Ny är inköpt, standard rör. Anledning, något brast inne i avstängningsdelen och vattnet gick inte att stänga av.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vårt vatten har frusit i gästhuset på Lummelunda Burge gata 16. Vi kommer vara här från idag måndag till torsdag lunch.

  Gotland
 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver installera vattenmätarkonsol hemma (Regio Gotland behöver godkänna den)

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag behöver koppla in en schamponeringstol och har rör till vattnet som går längs vägg och tak precis ovanför där stolen ska stå. Rören börjar på samma vägg som stolen ska stå emot men är dragna upp i taket och bort till en dusch i andra änden av utrymmet. Det jag vill är att få rör dragna från vattnet/rören på väggen (om det går) och ner till schamponeringen.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan