Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en 4 kvadratmeter badrum som är ny renoverat. Söker en rörmokare som kan dra in rör i badrum och sätta tillbaka toa, handfat dusch väg vattenburen handdukstork

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ny rördragning i badrummet till element/toa/dusch och handfat + inkoppling /anslutning från badrummet till köket som ligger vägg i vägg.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Ny rör ska dras i ett badrum till element/dusch/toa och handfat. Sedan ska det även göras en anslutning till köket som ligger vägg i vägg med badrummet. Badrummet är på 4 kvm.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av duschdörrar inkl fästen. Nuvarande fäste trasigt.

  Gotland
 • Anläggningsarbete

  Vattenläckan på gräsmattan. Sannolikt ett vattenrör som har spruckit och det bubblar lite vatten från det.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver hjälp med att ansluta toalett och handfat från torpargrund och upp till toaletten. Rörstammen i torpargrunden är utbytt till plaströr men rören som går upp till toalett och handfat är gamla gjutjärnsrör. Jag har försökt själv men misslyckats med att koppla toa och handfat mot de gamla rören.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi önskar leda om två värmerör som i dag går från källaren till övervåningen. Vi har tagit bort väggar för att göra ett större rum och därför har vi nu 2st rör mitt i rummet. Det ser ut att behövas 4 st rörbockningar.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan