Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

VVS-arbeten / Rördragning

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Förlängning av rör på utsidan av huset pga utbyggnad, vinterisolera samt förbereda för installation av diskmaskin.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta ett läckande element i källaren. Har ett annan element så det är jobbet för att byta elementet samt troligen flytta på fästen och dra en liten bit nytt rör för att kunna koppla in det hela elementet.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Toalettstolen går inte att spola och det rinner vatten i den hela tiden- spolar hela tiden.

  Gotland
 • Vatten / Avlopp

  Jag kan inte längre spola toaletten

  Gotland
 • Vatten / Avlopp

  Önskar offert för utbyte av gamla cement avloppsrör i ett hus byggt ca 1943 . Rören ligger ingjutna i betongplattan i källarvåningen och är anslutna i gatan till kommunalt avloppssystem. Jag bedömer att det är ca 10 meter rör invändigt som ska bytas ut och ca 4 meter utomhus mellan fasad och anslutningspunkt.

  Gotland
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej mitt namn är Anders har beställt en Toa som behöver monteras! önskar ett pris!

  Gotland
 • Köksrenovering

  We are planning to get a new dishwasher and installing it for the first time. We want someone to check the dishwasher prerequisites at our place such as the plumbing, electric and carpenter work. We guess that we already do have the drain, tap and electric settings for it but still we want to check if they are correct for a dishwasher.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan