Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Grästorp

Letar du efter en duktig rörmokare i Grästorp? Då har du hittat rätt sajt. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Sotenäs

VVS-arbeten / Rördragning

Stenungsund

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Grästorp. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Grästorp finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Grästorp som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Grästorp

Benkes VVS-Service och Energicentrum Väst AB

Plogvägen 8, Grästorp

0514 - 51402

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Grästorps kommun i Västergötland har ca 5800 invånare och det är en utpräglad jordbrukskommun. Granne med kommunen ligger hunneberg som är ett platåberg.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver nya plaströr och kopplingar under sinken i köket. Dom läcker lite nu.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Problem med pumpen i ett hus som gör att vi har inte vatten hemma Pumpen:Grundfos - 3

  Sotenäs
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har köpt en GROHE senaguard vattenfelabrytare och inser nu att jag inte känner mig trygg med att montera den själv.

  Stenungsund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vatten på golvet i toautrymmet i min kolonistuga. Måste vara något rör som läcker. Kanske har det hänt något med rören under huset.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp med att förbereda installation av en tvättmaskin i badrummet i mitt hus på Tjörnekalv. Vatten och avlopp finns i en duschkabin som finns bredvid där tvättmaskinen ska stå. Avståndet är ca 1 m för både vatten och avlopp.

  Tjörn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska installera tvättmaskin i vårt badrum och skulle behöva hjälp med att dra nya rör från den befintliga duschen till tvättmaskinen. Det är ca 3,3 m rör (i två hörn) samt installation av tappventil. Det nya röret ska kopplas på på röret som går till duschblandare.

  Mölndal
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi vill ha en vattenutkastare installerad. Vägg är lättbetong och tegel. Avstånd mellan befintligt rör för kallvatten och plats där vattenutkastare ska installeras är 2-3 meter.

  Mölndal

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan