Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Grästorp

Letar du efter en duktig rörmokare i Grästorp? Då har du hittat rätt sajt. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Vatten / Avlopp

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Grästorp. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Grästorp finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Grästorp som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Grästorp

Benkes VVS-Service och Energicentrum Väst AB

Plogvägen 8, Grästorp

0514 - 51402

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Grästorps kommun i Västergötland har ca 5800 invånare och det är en utpräglad jordbrukskommun. Granne med kommunen ligger hunneberg som är ett platåberg.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Badrum. Läcka handfat vattenkranskoppling. Vattenpöl på golvet.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Hej under diskbäcken läcker vatten.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar förbereda för tvättmaskin i badrum.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har köpt en ny tvättmaskin och den ska placeras på ett annat ställe i badrummet. Man kan alltså inte utnyttja befintliga rördragningar. Behovet är:

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Sätta in toilett som finns i huset

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en bänkdiskmaskin som jag vill få hjälp med att installera. Den ska stå på diskbänken och kopplas in direkt på vattenledning under diskbänken.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi står i begrepp att renovera ett gammalt hus (1927) i Surte, och tänkte börja med köket. Nya matningar från källaren avseende köksavlopp, kall o varmvatten samt el. Avloppsstammen i källaren behöver nog bytas .

  Ale

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan