Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Grums

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Grums. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Kristinehamn

VVS-arbeten / Rördragning

Kristinehamn

VVS-arbeten / Rördragning

Kristinehamn

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Grums. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Grums finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Grums som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Grums kommun i Värmland har ca 9200 invånare. Grums ligger i förbindelse med Vänern och det finns ett omfattande sjösystem. Kommunens största arbetsgivaren är pappersbruket Billerud.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kommunen ska byta vattenmätare, men kräver en konsol med snabbavstängning innan eller i samband med bytet. Allt är lätt åtkomligt i garaget, två rör upp ur golvet, höjd 3dm, ca 1dm från väggen.

  Kristinehamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en bänkdiskmaskin jag vill ha kopplad till kranen i köket. Utan att jag behöver koppla bort och på slangen hela tiden.

  Kristinehamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av rör i källargolvet

  Kristinehamn
 • Stambyte

  Byte rör i betonggolv källaren, uppe är det bytt

  Kristinehamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av konsol och avstängningskranar till vattenmätare

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Kommunen ska byta vattenmätare och innan det behöver en konsol installeras. Såhär skriver de:

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver en rörmokare för VVS-arbete till utbygge. I korthet:* Golvvärme 40kvm ((antagligen i golvspån), glykolslinga)+ 15 kvm + 15kvm + 10kvm (ingjutet i platta) * Flytt & omdragning brineslangar för bergvärmen (nuvarande går genom blivande utbygge) * Indragning VV+KV till ny tvättstuga * Avlopp från ny tvättstuga * Flytt av vattenmätare i samband med flytt av vattenservis (nytt vatten från gatan) Önskar pris för rörmokare per timma, samt att vi kan komma överens om ett rimligt materialpåslag.

  Forshaga

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan