Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Grums

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Grums. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Karlstad

VVS-arbeten / Rördragning

Torsby

Vatten / Avlopp

Kristinehamn

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Grums. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Grums finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Grums som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Grums kommun i Värmland har ca 9200 invånare. Grums ligger i förbindelse med Vänern och det finns ett omfattande sjösystem. Kommunens största arbetsgivaren är pappersbruket Billerud.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av en balofix i lägenhet.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Önskar offert på installation bergvärme

  Torsby
 • Vatten / Avlopp

  Installation av handfat/diskho. Kommer att vara möjligt att plocka både avlopp och vatten genom borra till toalettens avlopp och vatten från andra sidan väggen.

  Kristinehamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Få hjälp med att ta bort toalett och handfat inför renovering

  Arvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver ett nytt badrummet. . Behöver ett kostnadsförslag.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Instalera diskmaskin. Inför installation krävs det att man monterar bort en lucka där diskmaskinen ska installeras.

  Hammarö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver installera en kran i köket och sedan installera en bänkdiskmaskin til en kökskranen. Kökskranen har varit installerade i en likadan lägenhet förut och haft en bänkdiskmaskin inkopplad.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan