Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Grums

Varför lägga mer tid i onödan? Vi hjälper dig att hitta duktiga rörmokare i Grums. Vår matchningsmotor sätter dig snabbt i kontakt med duktiga vvs-företag som har tid att hjälpa dig. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Arvika

VVS-arbeten / Rördragning

Forshaga

VVS-arbeten / Rördragning

Hammarö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Grums. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Grums finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Grums som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Grums kommun i Värmland har ca 9200 invånare. Grums ligger i förbindelse med Vänern och det finns ett omfattande sjösystem. Kommunens största arbetsgivaren är pappersbruket Billerud.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver dra vatten inifrån och ut till trädgården-utomhuskran,70 tals hus.

  Arvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hejsan! Bor i Deje där kommer det att bytas ut vattenmätaren, det behöver byggas om så rören som finns i nuläget kommer att passa för den nya vattenmätaren. Allt enligt Forshaga kommuns riktlinjer.

  Forshaga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Nya rör till badrum, går upp genom golv nu, på något vis måste väl en inspektionslucka som fördelar rören sättas in.

  Hammarö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Våran vattenutkastare har mest troligt frusit sönder och vi behöver hjälp att byta den.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Våran vattenutkastare har mest troligt frusit sönder och vi behöver byta den.

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Rören under diskhon i köket läcker.

  Grums
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta køkskran i radhuslegenhet.

  Säffle

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan