Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Håbo

Letar du efter en duktig rörmokare i Håbo? Då har du hittat rätt sajt. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Håbo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Håbo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Håbo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Håbo

Håbo Rör i Bålsta AB

Stockholmsvägen 48, Bålsta

0171 - 55715

Ändra uppgifter

VVS Montage i Bålsta AB

Sjövägen 19, Bålsta

0171 - 55513

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Håbo kommun

Kommuninformation

Håbo kommun bildades 1952 och har idag ca 19200 invånare. Näringslivet domineras av småföretag och ett färre antal medelstora företag, främst inom tjänste- och handelsnäringarna. Det finns mängder av runstenar och fem medeltida kyrkor i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en blandare till badkaret som med all säkerhet behöver bytas ut alt. kanske kan lagas. Kranen ”stryps” när kallvatten sätts på (vi har bytt packning) .

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Golvbrunn i badrummet som helt plötsligt började lukta när jag rensade bort hår. Har nu gjort rent från allt hår och har rengjort så mycket som det går. Ändå fortsätter det att lukta enormt mycket.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Blandaren i duschen fungerar inte tillfredsställande. Det kommer varmvatten, men när man skruvar upp värmen kommer det i stället kallare vatten. Blandaren är av märket Mora.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi håller på renoverar ett litet toalett och behöver hjälp av en rörmokare för att dra rätt rör till diskhon, toalettstol och dusch. Arbetet borde vara väldigt enkelt men vi behöver få den gjord av rätt person.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Badrums tvättställsblandare Svedbergs Love Me (98975) sipprar sakta lite vatten från roten av handtaget. Kanske någon O-ring (33,05x1,78mm) som falskar där och skulle behöva bytas.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi håller på renoverar ett litet toalett och behöver hjälp av en rörmokare för att dra rätt rör till diskhon, toalettstol och dusch. Arbetet är väldigt enkelt men vi behöver få den gjord av rätt person.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Inköp av en duschblandare och en tvättställs kran plus byte. Adress:Gtanbolundsvägen 1 Björklinge

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan