Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Håbo

Letar du efter en duktig rörmokare i Håbo? Då har du hittat rätt sajt. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Det kostar inget att göra en förfrågan och det är inte bindande på något vis. Du väljer själv om och vilka du vill anlita.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Tierp

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Tierp

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Håbo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Håbo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Håbo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Håbo

Håbo Rör i Bålsta AB

Stockholmsvägen 48, Bålsta

0171 - 55715

Ändra uppgifter

VVS Montage i Bålsta AB

Sjövägen 19, Bålsta

0171 - 55513

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Håbo kommun

Kommuninformation

Håbo kommun bildades 1952 och har idag ca 19200 invånare. Näringslivet domineras av småföretag och ett färre antal medelstora företag, främst inom tjänste- och handelsnäringarna. Det finns mängder av runstenar och fem medeltida kyrkor i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi ska köpa ett bubbelbadkar och vi behöver då flytta på blandaren och dra el till badkaret

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Vi har ett gammalt jacuzzibadkar där ett plaströr för avrinning läcker lite där två rör går ihop. Det är ett gammalt badkar som vi tyvärr måste behålla tills stamrenoveringen sker. Så vi vill bara att röret lappas ihop så att avrinningen funkar ok.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har ett problem med min värme i huset, jag har en värmepellet, som funkar utmärkt. Huset är 2 plan, den övre delen får jag bra värme, i elementer. Den nedre del får jag inga värme istället, elementerna är bara kalla.

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har upptäckt att ett rör/slang som går från bräddavloppet till avloppet under diskhon i mitt kök inte sitter fast ordentligt eftersom storleken på röret/slangen är för stort. Jag skulle behöva hjälp med att byta ut detta rör/slang. Jag skulle även vilja att en rörmokare ser över kopplingarna under diskhon så att dessa sitter som de ska.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta ut min gamla fjärrvärmeväxlare mot en ny. Det är ett mindre hus på 100m2, och jag använder ca 8000 kwh/år Vill ha en detaljerad offert med värmeväxlare, arbete och övrigt specificerat.

  Enköping
 • Vatten / Avlopp

  Vår pumpautomat slår inte ifrån! Det började med att den slog på var 25 minut. Efter att jag pumpat upp blåsan slog den på en gång in timmen!

  Heby
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Pumpen fungerar, men tydligen har det frusit på vägen in i huset. Så vi har inget vatten i vare sig kök eller badrum.

  Tierp

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan