Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Habo

Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Det bästa av allt är det kostar dig inget alls utan du sparar tid och pengar på att slippa jaga rörmokare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Fastighetsskötsel

Jönköping

VVS-arbeten / Rördragning

Tranås

VVS-arbeten / Rördragning

Tranås

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Habo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Habo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Habo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Habo

AB Habo Rör

Kyrkvägen 17, Habo

036 - 40164

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Habo kommun är en liten, expansiv kommun med närhet till Jönköping som har ca 10500 invånare. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri och servicenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Jag skulle behöva Installera en ny bänkdiskmaskin till min mamma i en hyreslägenhet på Östra Storgatan 90 och undrar vad det kan kosta?

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in en diskmaskin. Finns inget förberett för detta (ingen diskmaskin där nu). En sektion bänkskåp måste monteras bort för att göra plats för diskmaskin.

  Tranås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla ett element till värmeledningen och byta 3 stycken termostater.

  Tranås
 • Vatten / Avlopp

  Vattenkranen i köket sitter löst och läcker från botten och även under

  Värnamo
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Flytt av varmvattenberedare c:a 1½ meter på samma vägg, urkoppling och inkoppling igen på bef rör.

  Vaggeryd
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Skall renovera om köket i min lägenhet. En mindre renovering. Köksblandare/kran läcker har jag märkt (där kopplingen till diskmaskinen är) och jag vill då gå igenom alla rör och se så allt är helt och funderande.

  Jönköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! I mitt kök finns det utrymme för en diskmaskin men det går ett rör bakom vilket gör att en vanlig inte får plats. Jag behöver hjälp med en bedömning av om man kan sätta någon annan typ av diskmaskin i utrymmet, t. ex en bänkdiskmaskin.

  Jönköping

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan