Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hagfors

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Hagfors, då behöver du inte leta mer. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

VVS-arbeten / Rördragning

Arvika

VVS-arbeten / Rördragning

Karlstad

VVS-arbeten / Rördragning

Karlstad

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hagfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hagfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hagfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hagfors

Bergsängs Rör AB

Urmakaregränd 4 Ekshärad

0563 - 40786

Ändra uppgifter

Rör- och Oljeservice i Hagfors AB

Görsjöv 6 Hagfors

0563 - 13380

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Hagfors kommun ligger vid Uvån i den norra delen utav Värmlands län och har 12800 invånare. Det finns en lång industriell tradition inom såväl järn- och stål- som trävaruhantering.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag ska bygga ett kök på min övervåning i ett befintligt rum bredvid badrummet och skulle vilja ha kontakt kring och offert på detta.

  Arvika
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en konsol för vattenmätaren

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta 2 st handfat (blandare).

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avloppsrör för att skydda mot frost. förra veckan oktober 2023

  Filipstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver ordna flera saker:Fick nyligen ny vattenmätare och avtägningsventil innan och efter den ska bytas Byta ut den gamla varmvattenberedaren Har en badrum som har blivit renoverat men behöver köpa toalettstol och tvättställ och få dessa installerade. Vatten in till badrummet finns redan, och det går faktiskt igenom badrummet och vidare in i köket.

  Forshaga
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta fästningskonsol för vattenmätare

  Karlstad
 • Fastighetsskötsel

  Rörmokare för montering av blandare i köket.

  Hammarö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan