Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hagfors

Behöver du komma i kontakt med rörmokare nära Hagfors, då behöver du inte leta mer. Här sätter vi dig i kontakt med duktiga lokala rörmokare. Snabbt och enkelt. Du som beställare skall inte behöva kontakta alla rörmokare. De får ta kontakt med dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Kristinehamn

VVS-arbeten / Rördragning

Kristinehamn

Stambyte

Kristinehamn

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hagfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hagfors finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hagfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hagfors

Bergsängs Rör AB

Urmakaregränd 4 Ekshärad

0563 - 40786

Ändra uppgifter

Rör- och Oljeservice i Hagfors AB

Görsjöv 6 Hagfors

0563 - 13380

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Hagfors kommun ligger vid Uvån i den norra delen utav Värmlands län och har 12800 invånare. Det finns en lång industriell tradition inom såväl järn- och stål- som trävaruhantering.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en bänkdiskmaskin jag vill ha kopplad till kranen i köket. Utan att jag behöver koppla bort och på slangen hela tiden.

  Kristinehamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av rör i källargolvet

  Kristinehamn
 • Stambyte

  Byte rör i betonggolv källaren, uppe är det bytt

  Kristinehamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montering av konsol och avstängningskranar till vattenmätare

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Kommunen ska byta vattenmätare och innan det behöver en konsol installeras. Såhär skriver de:

  Karlstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver en rörmokare för VVS-arbete till utbygge. I korthet:* Golvvärme 40kvm ((antagligen i golvspån), glykolslinga)+ 15 kvm + 15kvm + 10kvm (ingjutet i platta) * Flytt & omdragning brineslangar för bergvärmen (nuvarande går genom blivande utbygge) * Indragning VV+KV till ny tvättstuga * Avlopp från ny tvättstuga * Flytt av vattenmätare i samband med flytt av vattenservis (nytt vatten från gatan) Önskar pris för rörmokare per timma, samt att vi kan komma överens om ett rimligt materialpåslag.

  Forshaga
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp att byta blandare i köket. Vi har blandare hemma men behöver ha hjälp att sätta dit den.

  Hammarö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan