Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Stensättning / Marksten

Kungsbacka

Elinstallation

Halmstad

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

Visar alla Rörmokare i Halland

AB Hylte Rörbolag

Landerydsv 18, Hyltebruk

0345 - 17325

Ändra uppgifter

AB Oscar Hanson Värme-Ventilation-Sanitet

Pilefeltsgatan 48, 30250 halmstad, Halmstad

035 - 161700

Ändra uppgifter

Aderbys Rör AB

Teknikgatan 4, Kungsbacka

0300 - 33700

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Kardanvägen 21, Varberg

0340 - 666666

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Svetsaregatan 10, Halmstad

035 - 161000

Ändra uppgifter

Filtrering

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi har ett stopp i avloppet i köket som vi behöver hjälp med

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Vi har skaffat en ny föreningslokal och vi skulle behöva en elektriker att dra lite extra elledningar till kontakter. Lednibgarna skall vara utanför väggarna.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har skaffat en ny föreningslokal och skulle behöva en rörmokare som kan koppla in vatten och avlopp till vårt kök. Även en toalett och handfat skall kopplas in.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av kran i köket. montering av diskmaskin.

  Halmstad
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med packning till vattenlås dubbel( Franke) som droppar samt tätning av köksblandare(oras) vid fästet i diskbänk. Läcker ut på diskbänk.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej på er Vi behöver ha hit en rörmakare för att byta ut en backventil. Halmstad Slamsugning var här och kunde konstatera att en backventil två meter in under källargolvet måste bytas ut. Samtidigt så har alla 5 personer i hushållet Corona.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera tvättmaskin, ut med gamla in med nya. Anslutningen för vatten verkar ha olika dimension på gamla/nya -adapter vattenanslutning?Platsen saknar elkontakt så den måste också fast installeras.

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan