Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala rörmokare som lämnar offerter. Samtliga anslutna rörmokare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Vatten / Avlopp

Varberg

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

KOMMUNER I Halland

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver hjälp med att stänga av vattnet inför en köksrenovering i slutet av april.

  Varberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1. Byte av avloppsrör från handfat ner i golvet. 2.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en gäststuga på tomten. På väggen till den finns en vattenkran för att ansluta en trädgårdsslang. När jag stängt av kranen, hör jag hur det porlar invid huset.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksblandare, installation av avstängningsventiler innan blandare. Sätta nån laglapp över gammalt hål i diskbänk (rostfri)

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av tvättfatsblandare med PEX-koppling.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Offert bubbel-badkar – arbete och transport • Montera bort begagnat Westerberg-hörnbadkar (enplansvilla på Knutsåkersvägen i Söndrum). (Detta badkar ska sedan monteras in i enplansvilla på Gustavsfält). (önskvärt med enskild offert) • Transport av Westerberg-badkaret från Knutsåkersvägen (Söndrum) till Rundan (Gustavsfält).

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av frostsprängd kulventil samt inkoppling av blandare, diskmaskin och avloppsrör i nymonterat kök.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan