Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hallsberg

Letar du efter en duktig rörmokare i Hallsberg? Då har du hittat rätt sajt. Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Vad tjänar du genom att använda vår tjänst då? Jo du sparar förhoppningsvis pengar men framför allt tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Örebro

VVS-arbeten / Rördragning

Askersund

VVS-arbeten / Rördragning

Kumla

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hallsberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hallsberg finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hallsberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hallsberg

Rörkrökaren i Hallsberg AB

Falla Gård, Hallsberg

0582 - 16306

Ändra uppgifter

Rörmontage i Hallsberg AB

Industrigatan 10, Hallsberg

0582 - 370175

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Hallsbergs kommun ligger mitt i Närke, i södra Örebro län, på gränsen mellan slätt och skog och har ca 15200 invånare. Hallsberg är en betydande järnvägsknut, och kommunens näringsliv är till stor del uppbyggt kring transportverksamhet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera en tvättmaskin i badrummet.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenkranen i köket har lossat från fästet .

  Askersund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag vill Byta radiator och undersöka hela systemet

  Kumla
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp att ansluta bänkdiskmaskin till vatten o avlopp .

  Örebro
 • Vatten / Avlopp

  Vår kran på baksidan av huset läcker vatten, när vi ska koppla på vattenslangen och vrida på vatten så rinner de ut och droppar längs husfasaden. Skulle behöva hjälp att byta ut den delen som sitter på väggen.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in rör till blandare i tvättstuga.

  Örebro
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera vatten mätare där vattnet tidigare kommit från privat brunn.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan