Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Halmstad

Försöker du hitta en rörmokare i Halmstad? Vi hjälper dig! Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Varberg

VVS-arbeten / Rördragning

Laholm

Badrumsrenovering

Kungsbacka

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Halmstad. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Halmstad finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Halmstad som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Halmstad

AB Oscar Hanson Värme-Ventilation-Sanitet

Pilefeltsgatan 48, 30250 halmstad, Halmstad

035 - 161700

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Svetsaregatan 10, Halmstad

035 - 161000

Ändra uppgifter

KJ Rörservice

Kvarnvägen 5, Holm

035 - 38259

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Montörgatan 7, Halmstad

035 - 109040

Ändra uppgifter

Rörtjänst i Halmstad AB

Stålverksgatan 1, Halmstad

035 - 185040

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Halmstads kommun

Kommuninformation

Halmstads kommun i Halland har ca 90000 invånare. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagandet utvecklas stadigt och turismen frodas. I näringslivet domineras av järn- och stålindustrin, mekanisk verkstadsindustri och textilindustri.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag bor i en hyresrätt lgh i Varberg. I lägenheten finns anslutning för diskmaskin. Jag behöver en fackman för att ansluta maskinen.

  Varberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta tvättställ i badrummet (köpt, finns hemma) Ta bort en rörstump bakom kylskåpet Byta duschblandare till badkars/duschblandare ( ej köpt, köper via er)

  Laholm
 • Badrumsrenovering

  Jag ska installera en tvättmaskin. Maskinen står på plats. Elen är fixad och det jag behöver hjälp med är anslutningen till vatten.

  Kungsbacka
 • Golvvärme

  Jag undrar om ni kan tryckprova golvvärmerör i närtid. Håller på med utbyggnad av stuga i Åsa och tänker att man skall göra tryckprov innan golvet läggs. Har för avsikt att skaffa luftvatten värmepump.

  Kungsbacka
 • Stensättning / Marksten

  Vi har ett stopp i avloppet i köket som vi behöver hjälp med

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Vi har skaffat en ny föreningslokal och vi skulle behöva en elektriker att dra lite extra elledningar till kontakter. Lednibgarna skall vara utanför väggarna.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har skaffat en ny föreningslokal och skulle behöva en rörmokare som kan koppla in vatten och avlopp till vårt kök. Även en toalett och handfat skall kopplas in.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan