Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Halmstad

Försöker du hitta en rörmokare i Halmstad? Vi hjälper dig! Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika rörläggare som kontaktar dig via epost eller telefon. Du kommer att spara tid genom att använda dig av tjänsten då professionella vvsfirmor kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Vatten / Avlopp

Varberg

VVS-arbeten / Rördragning

Halmstad

VVS-arbeten / Rördragning

Kungsbacka

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Halmstad. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Halmstad finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Halmstad som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Halmstad

AB Oscar Hanson Värme-Ventilation-Sanitet

Pilefeltsgatan 48, 30250 halmstad, Halmstad

035 - 161700

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, div Syd

Svetsaregatan 10, Halmstad

035 - 161000

Ändra uppgifter

KJ Rörservice

Kvarnvägen 5, Holm

035 - 38259

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Montörgatan 7, Halmstad

035 - 109040

Ändra uppgifter

Rörtjänst i Halmstad AB

Stålverksgatan 1, Halmstad

035 - 185040

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Halmstads kommun

Kommuninformation

Halmstads kommun i Halland har ca 90000 invånare. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagandet utvecklas stadigt och turismen frodas. I näringslivet domineras av järn- och stålindustrin, mekanisk verkstadsindustri och textilindustri.

Senaste förfrågningar

 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver hjälp med att stänga av vattnet inför en köksrenovering i slutet av april.

  Varberg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1. Byte av avloppsrör från handfat ner i golvet. 2.

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har en gäststuga på tomten. På väggen till den finns en vattenkran för att ansluta en trädgårdsslang. När jag stängt av kranen, hör jag hur det porlar invid huset.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av köksblandare, installation av avstängningsventiler innan blandare. Sätta nån laglapp över gammalt hål i diskbänk (rostfri)

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av tvättfatsblandare med PEX-koppling.

  Kungsbacka
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Offert bubbel-badkar – arbete och transport • Montera bort begagnat Westerberg-hörnbadkar (enplansvilla på Knutsåkersvägen i Söndrum). (Detta badkar ska sedan monteras in i enplansvilla på Gustavsfält). (önskvärt med enskild offert) • Transport av Westerberg-badkaret från Knutsåkersvägen (Söndrum) till Rundan (Gustavsfält).

  Halmstad
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av frostsprängd kulventil samt inkoppling av blandare, diskmaskin och avloppsrör i nymonterat kök.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan