Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Haninge

Letar du efter bra rörmokare i Haninge? Då har du hamnat helt rätt! Genom vår tjänst får du nämligen offert från olika vvsföretag som har tid att ta ditt uppdrag. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Vallentuna

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

VVS-arbeten / Rördragning

Stockholm

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Haninge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Haninge finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Haninge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Haninge

B. Berghs Olje & Pannservice HB

Sveabergsvägen 21, Haninge

08 - 6595431

Ändra uppgifter

HP Rör AB

Kilowattvägen 9, Handen

08 - 55651200

Ändra uppgifter

J. Bergström VVS Service AB

Box 37, Bandhagen

070 - 7948417

Ändra uppgifter

MIVA Montage AB

Markörgatan 4, Haninge

08 - 7413033

Ändra uppgifter

NVS Installation AB, Ransta Värme & Sanitet

Dåntorpsvägen 35, Haninge

010 - 4753240

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Haninge kommun är en storstadskommun med stora naturtillgångar. Det finns totalt ca 75000 invånare och näringslivet i kommunen domineras av service-, tjänste- och handelsnäringarna.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kamerainspelning i avloppsrör ut mot samfällighet, flytta avlopp till ny position (uppbrutet golv, ej betong) samt temporär dragning av vatten med slang för att försörja resten av huset med vatten under renovering (allt vatten passerar badrummet).

  Vallentuna
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag skulle vilja ha hjälp med att koppla in en diskmaskin. Det finns i dagsläget ingen diskmaskin på platsen där den nya skall stå men diskmaskinen skall stå precis bredvid köksblandaren, så det är en kort anslutning som behöver göras. Mvh, Amanda

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av diskmaskin i kök som är utrustat för diskmaskin men inte haft det tidigare.

  Stockholm
 • Fastighetsförvaltning

  Förlängning av slangar och installation av äldre Bosch diskmaskin i lägenhet i Hägerstensåsen.

  Stockholm
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi bygger ett nytt hus på 2,5 våningar. Huset ligger i en sluttning så våning ett är helt förskjuten från de andra våningarna. Vi skall installera allt i huset, luft-vattenvärmepump med golvvärme.

  Tyresö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av elpanna för vattenburen värme med vattenberedare.

  Salem
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera vattenuttag(?) så att man kan ha en tvättmaskin i badrummet.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan