Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Härryda

Sluta jaga rörmokare i Härryda, låt dom jaga dig istället. Det fungerar så att du fyller i en förfrågan och vi passerar den vidare till olika VVS-firmor. Dessa företag tar sedan kontakt med dig via telefon eller epost. Tiden du behöver lägga ner för att göra en förfrågan är liten då du slipper ringa företagen själv. Totalt sett har vi tusentals anslutna firmor i Härryda och resten av Sverige.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Härryda. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Härryda finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Härryda som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Härryda

B-L Energiteknik AB

Övregården 159, Rävlanda

0301 - 44091

Ändra uppgifter

Energiförbättring Väst AB

Rådastocksv 1, Mölnlycke

031 - 3384140

Ändra uppgifter

Johansson o. Gunverth VVS- och El AB

Västergårdsvägen 9, Rävlanda

0301 - 234050

Ändra uppgifter

Nyo Rör o Fastighet AB

Lerdalsvägen 30, Eckensväg 22, Härryda

073 - 3447731

Ändra uppgifter

TC Rörservice AB

Fagerhultsgård 122, Hindås

070 - 6729598

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i Göteborgsregionen har ca 33500 invånare. Det är tre mil från den östra kommungränsen till den västra. Hälften av ytan täcks av skog och vi har många sjöar och den största arbetsplatsen är Göteborg–Landvetter flygplats.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Då det uppkommer ett störande oljud vid spolning av toaletten i badrummet önskar jag att någon kunde kolla på detta och åtgärda det.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har ett badrum med utomliggande rör som skall kaklas om. Kaklet skall sättas på det redan befintliga kaklet. Kan eventuellt behöva böja rören.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Avlopp i köket där vattnet tar lång tid på sig att rinna ner.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Behov montering av diskbänk samt en utlagsbasck.

  Alingsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har hål i en gammal gjutjärnsstam som går mellan kök och källare. Nya plaströr finns att ansluta till nere i källaren i en trumma i ett av badrummen. Röret från köket är ca 3 meter långt, delvis ingjutet i betong och behöver bilas bort.

  Härryda
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av tvättställsblandare i badrum. Har köpt in en Mora Cera B5 och material för montering (bl. a extra slang). Är inte säker på att jag har allt som behövs.

  Partille
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Vi har läckande handfatet i badrummet.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan