Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hässleholm

Söker du rörmokare i Hässleholm? Då har du kommit helt rätt! Genom att sätta dig kontakt med proffsiga rörmokare kontaktar dem dig istället för att du ska behöva leta. Tjänsten är helt gratis och du kommer att spara både tid och pengar via Rörmokare.se.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

VVS-arbeten / Rördragning

Malmö

Vatten / Avlopp

Malmö

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hässleholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hässleholm finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hässleholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hässleholm

AB Infjärdens Värme

Hövdingegatan 35, Hässleholm

0451 - 381360

Ändra uppgifter

Hässleholms Rörservice AB

Finjag 22, Hässleholm

0451 - 13511

Ändra uppgifter

J. Jonsson Rörinstallation AB

Persedelvägen 6, Hässleholm

0451 - 706160

Ändra uppgifter

Röinge Rör

Terminalgatan 5, Hässleholm

0451 - 45828

Ändra uppgifter

Sösdala Rörledningsverkstad AB

Fabriksgatan 22, Sösdala

0451 - 60238

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Hässleholms kommun ligger i Skåne och har ca 50000 invånare. Inom näringslivet är möbler- och trä industrin viktiga näringar. I kommunen liogger bland annat Hovdala naturområde som är en av Skånes äldsta boplatser.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver byta en kran i tvättstugan eftersom den som sitter på plats är utsliten.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av Ballofix till diskmaskin. Vi behöver dra ut diskmaskinen för att bya bänkskiva. Det är nu för kort slang, så diskmaskinen behöver kopplas ur.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Vi har i några månader haft problem med vår diskho i köket. Vattnet har ej spolats undan som det ska utan har istället tagit längre tid samt legat kvar i vasken ett tag. Diskhon har två sidor och det är samma problem på båda sidor.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byt duschblandare (rören bör böjas lite och blandaren hamnar lite längre ner då en våtrumsskiva till skall sättas upp). Installera ny toastol, ny handfatsblandare, ny brunn samt dra nya kall och varmvattenrör med ca 5 meter/rör inkl 3 böjar per rör och sätta vattenlås och handfat. Vi köper materialet själva.

  Lund
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Behöver byta kran i köket

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp att ändra lite under min diskho i min hyresrätt för att kunna få plats med en bänkdiskmaskin. Problemet är att försäkringen inte godtar att jag gör det själv utan kräver intyg på att det är gjort av behörig person. Men enligt min teori borde det räcka att flrlänga två rör i de befintliga vattenlåset så får allt plats, sen hjälp att då koppla in maskinen så jag är försäkrad.

  Malmö
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En toilet på 100cmx150cm Vil gerne bytte rører Installation af Toilet och komplett møbel Kun pris på arbejde uden ROT avdrag

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan