Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Heby

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Heby? Lugn, vi hjälper dig. Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Knivsta

VVS-arbeten / Rördragning

Enköping

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Heby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Heby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Heby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Heby

Gräsbo Rör AB

Dalvägen 13, Östervåla

0292 - 23090

Ändra uppgifter

Karl Fredrik Larssons Rörfirma AB

Funkbovägen 2, Harbo

0292 - 30162

Ändra uppgifter

Niclas Berglund Rör i Östervåla

Västersälja 158, Östervåla

070 - 5831255

Ändra uppgifter

Torbjörn Svensson Rör AB

Industrivägen 3, Heby

070 - 6402164

Ändra uppgifter

Östervåla VVS Service AB

Arosvägen 7, Östervåla

0292 - 71160

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Heby kommun

Kommuninformation

Heby kommun i Uppland har ca 13400 invånare och är beläget knappt 5 mil från Uppsala. I näringslivet dominerar service- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har börjat att renovera tvättstugan. Vi skulle behöva hjälp med rören där inne. Dels behöver vi hjälp med att kapa 1 rör där kallvatten går igenom. Har varit kopplat till vattenburet system som nu idag ej används. Det röret är för långt. Där skulle vi vilja ställa tvättmaskin/torktumlare. Då är röret ivägen.

  Knivsta
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra ner ett vatten rör från taket till tvättmaskin i badrum fins en koppling i taket ca 2. 5 meter

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byta avstängningsventil vid vattenmätare, samt dra pex-rör från vattenmätare till rummet bredvid för framtida installation av kran. Ungefärlig längd på rördragning ca. 7m, varav genom 1 vägg.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att installera nytt handfat m kommod, vattenkran och även uppsättning av skåp i badrum (kakelvägg). Allt är inköpt.

  Enköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (500liter?) För att öka arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  1) Installation av ackumulatortank (tillräckligt med 500 liter?) som utökar arbetsvolymen för befintlig luft-vattenpump samt ev. 2) Installation av ett nytt järnfilter och borttagning av gammalt vattenfilter

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dåligt tryck på vatten. Har luftat hydropress. , men ledning som går till huset ger nästan inget tryck trots att utomhuskran fungerar fullt.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan