Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Heby

Är det svårt att få tag på en rörmokare i Heby? Lugn, vi hjälper dig. Rörmokare.se är en tjänst som matchar ditt behov med de vvs-företag som är villiga att åta sig arbetet. Du förbinder dig inte till något, att göra en förfrågan är gratis och du sparar både tid på att slippa ringa runt själv.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

VVS-arbeten / Rördragning

Uppsala

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Heby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Heby finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Heby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Heby

Gräsbo Rör AB

Dalvägen 13 Östervåla

0292 - 23090

Ändra uppgifter

Karl Fredrik Larssons Rörfirma AB

Funkbovägen 2 Harbo

0292 - 30162

Ändra uppgifter

Niclas Berglund Rör i Östervåla

Västersälja 158 Östervåla

070 - 5831255

Ändra uppgifter

Torbjörn Svensson Rör AB

Industrivägen 3 Heby

070 - 6402164

Ändra uppgifter

Östervåla VVS Service AB

Arosvägen 7 Östervåla

0292 - 71160

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Heby kommun

Kommuninformation

Heby kommun i Uppland har ca 13400 invånare och är beläget knappt 5 mil från Uppsala. I näringslivet dominerar service- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi kan inte byta toalettstol trots att vi gjort det flera, flera ggr tidigare. Har försökt o försökt, men nånting är fel (??) Larvig grej kan tyckas, men nu vill jag överraska min man (som oxå försökt) att få det fixat. Kan ni hjälpa mig/oss?

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Läckage i ett undermåligt rör ingjutet i betong-bottenplatta. Behöver plombera detta (och andra rör) och dra nya rör upp längs taklisterna.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installera korta rör till duschblandare

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av dusch samt blandare till dusch. Behövs även dras ett nytt rör då gamla blandaren är för badkar och rör till toaletten går via den. Byte av handfat med kommod och byte av Spegelskåp över handfat.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera konsol till vattenmätaren + byta ut de två avstängningsventilerna (sitter idag två gamla med skruvrattar). (TEMAB i Tierp kräver det inför att de snart skall byta ut vattentätaren)

  Tierp
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har försökt byta toalettstol i vår lägenhet men då vattenledningen/vattenröret som går från golvet till toaletten är för långt kan vi ej installera den själva. Vattenledningen behöver kortas av så att vi kan installera toalettstolen. Detta är det akuta ärendet då vi i nuläget ej har någon fungerande toalett i lägenheten.

  Uppsala
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, vid källare inspektion så upptäckte vi att kranvattnets avlopp från köket leder till brunnen ute på våran tomt och det ska den inte göra. Vi behöver leder bort avlopp vatten i källaren och ansluta den till en (annan) befintlig avlopp.

  Östhammar

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan