Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hedemora

Läcker kranen hemma? Lugn vi hittar en rörmokare åt dig i Hedemora. Genom att sätta dig kontakt med duktiga rörmokare tar dom kontakt med dig istället för att du ska behöva leta. Att göra en offertförfrågan kostar inget och det går snabbt. Du förbinder dig alltså inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

VVS-arbeten / Rördragning

Falun

Fastighetsskötsel

Falun

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hedemora. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hedemora finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hedemora som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Visar alla Rörmokare i Hedemora

Hedemora Rör AB

Brunnsjögatan 8 Hedemora

0225 - 14035

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Hedemora är Dalarnas äldsta stad och vackert belägen strax intill södra Dalälven. Det bor ca 15200 invånare och kommunen har en tradition inom verkstads och stålindustrin som dominerar i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Falu Energi ska byta vattenmätare i min villa på Hagvägen 5 i Sundborn. Vid besiktning har Falu Energi konstaterat att " konsoll saknas för säkert montage av vattenmätare". Jag uppmanas att snarast kontakta behörig rörfirma för åtgärd.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag har 6 elementar som behöver termostater

  Falun
 • Fastighetsskötsel

  Tacksam för montering av konsoll för säkert montage av vattenmätare. Vattenmätaren ska nämligen bytas av Falu energi o vatten

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Installation av en bidé-toasits till kallvattenkranen. Vattenledningen går utanpåliggande, precis intill toaletten. Bidésitsen är redan inköpt.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av vattenkran i kök. Den läcker i kran till diskmaskin. Är inte akut, men tacksam få det fixat.

  Falun
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hej, Jag behöver hjälp med att byta ut och installera saker i ett badrum. Installation av badkar, byte av toalett, byte sink och byte av spegelmöbel ovanför sink.

  Borlänge
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenledningar in i huset har frysigt,

  Borlänge

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan