Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hjo

Alla dina vvs-problem kan du lägga i våra händer. Vi hjälper dig att hitta en rörmokare i Hjo. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Mölndal

VVS-arbeten / Rördragning

Lerum

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hjo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hjo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hjo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Hjo kommun ligger vid Vätterns västra strand och har ca 9000 invånare. Hjo präglas framför allt av närheten till Vättern och sin unika träbebyggelse. Hjo är en gammal industrikommun.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har en köksblandare med dusch och det gnisslar när man för "duscharmen" fram och tillbaka. Behöver plockas isär och få lite smörj.

  Mölndal
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Koppla in järnfilter (Kombifilter JMA-1054A AIR).

  Lerum
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Droppar mer och mer från duschmunstycket, något som inte håller tätt i blandaren. Blandaren är ca 5 år gammal.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Bygga ut värmesystemet. Endast ett element i nuvarande system. Skall byggas ut till hela nedervåningen.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av droppande avstängningskran vid vattenmätare. Vattnet behöver brytas ute vid gatan.

  Ulricehamn
 • VVS-arbeten / Rördragning

  En handfat som läcker. Hela golvet blir blöt om vi tvättar händerna.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Har gamla rör hängandes i taket i vår källare. Både värmerör och vattenrör och de hade jag gärna hittat en snyggare lösning på. Om det är att sänka taket eller ha dem utanpåliggande låter jag vara osagt och överlåter istället det till någon som kan.

  Alingsås

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan