Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hjo

Alla dina vvs-problem kan du lägga i våra händer. Vi hjälper dig att hitta en rörmokare i Hjo. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

VVS-arbeten / Rördragning

Lysekil

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hjo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hjo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hjo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Hjo kommun ligger vid Vätterns västra strand och har ca 9000 invånare. Hjo präglas framför allt av närheten till Vättern och sin unika träbebyggelse. Hjo är en gammal industrikommun.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Dra rör och koppla in varmvatten från varmvattenberedare till köksbänk och handfat.

  Lysekil
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte ny tvättställ storlek 52X35 cm. Ny toastolen, byte duschblandare

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vi har en diskmaskin vi behöver hjälp med att installera i vår lägenhet. Det är redan förberett för det då det suttit en diskmaskin installerad där av föregående hyresgäst.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Vattenkranen i köket spiller vatten över köksbänken när vatten är på och av. Vatten spiller från basen, där kranen och köksbänken rör sig. Vi använder en trasa för att undvika att vatten sprider över köksbänken.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag skulle vilja få en vattenutkastare på gaveln av mitt hus. Jag har ingen erfarenhet av det här, men jag tror man bör kunna dra vatten via badrummet som är på andra sidan väggen.

  Alingsås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp att koppla in en bänkdiskmaskin. Jag vill ha den kopplad till blandaren på ovansidan av diskbänken.

  Lidköping
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Översyn av rör i tvättstuga samt kostnadsuppskattning av arbete samt byte av golvbrunn.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan