Register

GRATIS TJÄNST

Rörmokare i Hjo

Alla dina vvs-problem kan du lägga i våra händer. Vi hjälper dig att hitta en rörmokare i Hjo. Genom att fylla i formuläret nedan sätter vi dig i kontakt med olika VVS-firmor som kontaktar dig via telefon eller epost. Slösa inte din tid på att jaga rörmokare som har inte har tid, låt de om kan kontakta dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

VVS-arbeten / Rördragning

Göteborg

Vatten / Avlopp

Karlsborg

Om Rormokare.se

Vi på rörmokare.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta rörmokare i Hjo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika rörmokare utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hjo finns det många olika VVS firmor som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till rörmokarna i Hjo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från rörmokare.

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Hjo kommun ligger vid Vätterns västra strand och har ca 9000 invånare. Hjo präglas framför allt av närheten till Vättern och sin unika träbebyggelse. Hjo är en gammal industrikommun.

Senaste förfrågningar

 • VVS-arbeten / Rördragning

  Byte av blandare i köket. Den befintliga kranen droppar samt att det ej längre går att justera varmt o kallt vatten. Kontrollera element.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Montera bort och återmontera 3st vattenelement ( 1 st ca 60•30 cm, 1 st ca 330•30 cm, 1 st ca 350•30 cm) före resp. efter renovering av fönsterväggar.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Läckage i kökskranen. Läcker vatten vid användning. Förmodligen lätt fixat med en ny packning/gummiring eller två.

  Karlsborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Hejsan Vi har tyvärr fått problem med vårt spillvatten från vår fastighet ut till närmaste brunn i gatan. Då det enligt Göteborgs Stad är felkopplade måste det grävas upp vid vår garageuppfart och rättas till. Därmed har jag 3 frågor som jag tacksamt skulle kunna få besvarat:

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Det är stopp i avloppet till handfatet i badrummet. Framför vattenlåset står en ganska tung keramikpelare IFÖ varför vi inte kan byta vattenlåset själva.

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag behöver hjälp i samband med montering av nytt kök. Den 12e oktober rivs köket och då behöver jag hjälp samma dag för montering av en avstängningsventil. Jag behöver också få dubbelkollat så att det går att montera diskmaskin (jag är ganska säker på att det redan finns möjlighet för detta).

  Göteborg
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Kommer brunt vatten som luktar järn i några sekunder från kranen i köket. (Bostadsrätt)

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Klockan var 8 på morgonen när vi fick stopp i vår toalett hemma i badrummet. Då vi är en ganska stor familj och bara har ett badrum så innebar detta ett katastroftillstånd hemma hos oss. Jag ringde de tre första rörmokarna jag hittade i telefonkatalogen men ingen hade tid, gick då in på internet och sökte efter rörmokare och hittade Rörmokare.se. Tänkte att jag har ju ingenting att förlora på att skicka en offertförfrågan så jag gjorde just det. En timma senare ringde en vvsfirma och erbjöd sig att komma hem direkt och åtgärda stoppet och en och en halv timma senare hade vi en toalett som fungerade igen! Fantastiskt smidigt att kunna få hjälp så snabbt och att slippa jaga själv. Jag lovar att återkomma till er nästa gång jag behöver ha hjälp inom vvs!"

// Mia, Nacka

Skapa offertförfrågan